Radmila Manojlović
Printscreen
Radmila Manojlović

Printscreen

Radmila Manojlović, Foto: Printscreen

Međutim, kako sudbina uvek sama namesti situaciju, tako su se Rada, Momir Gajić, njegova sestra Tijana kao i žena i beba krajem prošle nedelje nedelje sreli na beogradskom aerodromu. Igrom slučaja, sve je snimila ekipa Ekskluziva koja je sa Radom na aerodromu radila intervju.

Sam susret i to što je televizijska ekipa bila na licu mesta izazvali su novi haos izneđu Rade i Momirove sestre, sa kojom se pevačica nikada nije slagala i koja je, kako je Rada nekoliko puta rekla u razgovoru sa prijateljima, mnogo uticala na njihovu vezu.

Kako se šuška, Tijana je i ovaj put posumnjala da je Rada namerno dovela novinarsku ekipu na aerodrom, što Manojlovićeva u svojoj izjavi i potvrđuje.

- Ni kriva ni dužna sam doživela neprijatnost od Momirove sestre. Vidim da je nisu prošle te dečije bolesti, ali nema veze, to je njena stvar. Ne volim licemerje. Prodavala mi je priču kako ne želi da ona i njena porodica budu predmet žute štampe, a da su zbog mene to postali. Jednom je postavila na svoj Instagram našu sliku sa slave koju su svi portali preneli i onda sam opet ja bila kriva što se pisalo o nama - kaže Rada.

- Nikad me nije cenila ni poštovala. Mislila je da ih nisam dostojna, ja jedna obična folk pevaljka, i to sa sela. Kud ćeš gore! Ja sam njoj bila kriva što sam živa. Ona je kraljica, neka je živa i zdrava - objašnjava Manojlovićeva.

Komentari (5)

momazver

23.10.2017 17:44

Pametna neka sestra.Prava.

nadimak

23.10.2017 17:56

seljanka brate za medalju

minja

23.10.2017 18:18

Jel to naj Momir sto je Milanu natakao rogove irvasa da se Stankovic jos posaplice zbog tezine istih?!

Milo

24.10.2017 08:38

@minja - Jeste to je taj Momir s kojim je nasa "dobrica", "cestita". "postena".......Rada bila u vezi dok je bila u vezi i sa Milanom, tacnije varala je Milana s Momirom dalje znamo. Ponizila decka ali on je i dalje ostao onaj stari dzek prema njoj , ispostovao je uvek maksimalno bez obzira na rogove i nikad ruznu rec ovoj kala*turi, izvinjavam se na recniku ali rec je adekvatna za takvo ponasanje, nije izrekao.

dexxx

23.10.2017 18:54

Rabija ..opasna si