Partizan - Zaglebje
Aleksandar Dimitrijević
Partizan - Zaglebje

Aleksandar Dimitrijević

Partizan - Zaglebje, Foto: Aleksandar Dimitrijević

"Jedino što je nedostajalo ovoj utakmici su golovi kojih nije bilo isključivo zbog nedostatka sportske sreće. Mi smo stvorili sijaset prilika, dva puta smo pogodili okvir gola... Mislim da smo za prvu utakmicu prikazali jako visok nivo i što se tiče organizacije napada, završnice, presinga", rekao je Tomić na konferenciji za novinare na stadionu Partizana.

Trener Zaglebja Pjotr Stokovjec rekao je da je zadovoljan igrom svoje ekipe i rezultatom.

"Jako dugo nismo morali da igramo ovoliko defanzivno kao danas, a pogotovo posle crvenog kartona. Partizan nas je primorao da tako igramo. Partizan je pokazao da je izvanredan tim i siguran sam da će iz utakmice u utakmicu igrati i bolje nego danas. Ja sam zadovoljan igrom svog tima, a pre svega zbog toga što smo bili tim", rekao je Stokovjec.

Fudbaleri Partizana žale za propuštenim prilikama.

"Igraš onoliko koliko ti protivnik dozvoli. Vrlo je jasno kakav potencijal ima Partizan i kakve su njihove individualne osoboine. Danas nismo sebi da dozvolimo da igramo otvorenije. Očekujem da u revanšu defanzivno budemo na istom nivou, a da u napadu pokažemo mnogo više", rekao je trener poljske ekipe.

"Možemo igrom da budemo zadovoljni, ali ne i rezultatom. Iz nekog iskustva, biće nam lakše u revanšu. Kvalitetnija smo ekipa od Zaglebja, ostaje nam sedam dana da se spremimo, da smo ostali 11 na 11 bilo bi nam lakše, napravili smo puno šansi, tako je kako je", rekao je Radović.

Radović je posle 11 godina ponovo obukao crno beli dres.

"Fenomenalan je osećaj igrati pred Grobarima posle 11 godina, od početka utakmice su bili sa nama, moramo da im vratimo dobrom igrom u revanšu", završio je Miroslav Radović.

"Jako je teško probiti blok od 10 igrača, nismo napravili razliku za revanš, ali ima dosta toga pozitivnog. Niko nije kriv, mogao sam u nekim situacijama bolje da reagujem. U Poljskoj će biti dosta prostora da se postigne gol, možemo dobro da se spremimo za sedam dana. Verujem da idemo u treće kolo", Nemanja Mihajlović

Na pitanje našeg reportera da li su očekivali više od protivnika, Mihajlović je izjavio da je mislio da je protivnik jači i ozbiljniji.

"Iz priče sam mislio da igramo protiv ekipe kao što je Legija. Najbitnije je da nismo primili gol, imali smo dobru igru, da smo dali tri gola bilo bi fantastično, ali dobro je i ovo", zavrhio je MIhajlović.

Komentari (1)

momazver

15.07.2016 11:50

Radoviću,vi što ste napravili,napravili ste. Znači ništa! Tamo idete ,na lep stadion prazne puške.Obidjite grad,pogledajte znamenitosti,idite u Cuprum arenu shoping center,ima odličnih restorana....pristupačnih,jeftinih devojaka...i da čuvajte se da ne nabasate na njihove navijače...hoće da ubiju...svakog ko ne navija za Zaglebje.