Jelena Krsmanović
Facebook/Jelena Krsmanović
jelena marjanović

privatna arhiva

Jelena Marjanović, Foto: privatna arhiva

- Tu predivnu devojku zvanično sam upoznao 2014, kada je snimila dve nove pesme i kada je odlučila da se na velika vrata vrati na muzičku scenu. Pratio sam je od 2002, kada se pojavila na muzičkoj sceni, nije mi bila nepoznata. Jednog dana sam od Jece dobio poruku na Fejsbuku da želi da joj budem PR menadžer i da brinem o njenoj karijeri u medijskom smislu. Bio sam skeptičan, jer sam znao kakva je politika medija prema nekome ko nije poznat i popularan. Pokušavao sam da je izbegnem, odlagao sam naš susret, ali Jeca je bila uporna, što me je oduševilo! - seća se Goran Doljančević, PR menadžer.

goran Doljančević

privatna arhiva

Goran Doljančević, Foto: privatna arhiva

Jeca se, prema njegovim rečima, radovala sitnicama i malim stvarima.

 - Bila je osoba koja je znala da se zahvali deset puta za stvar koju ste učinili za nju. Bila je poštena. Nikada nikome ništa nije dugovala. Nije imala mnogo prijatelja. Njen život se svodio na kuću i na nastupe, kojih je u poslednje vreme imala sve više. Nikada se nije odvajala od Zorana i Jane - kaže Goran.

Milion pregleda bi je oduševilo

Goran navodi da je Jelena volela da kaže da je razgovori sa njim pokreću. - Nisam joj dao da padne! Ni sada, posle skoro dve godine, nemam osećaj da je nema. Probudim se i pomislim na nju. Poželim da je pozovem, da se smejemo. Da joj kažem da joj pesma ima već milion pregleda. Znam da bi se oduševila - priča Goran Doljančević.

 Goran je opisao i kakva je bila uoči smrti.

- Poslednjih meseci života dosta je patila. Teško joj je pala smrt strica, koji joj je bio zamena za oca. Onda joj se i mama razbolela. Znali smo da pričamo satima telefonom. Smirivao sam je. Govorio sam joj da vredi više nego pola pevačica sa estrade i da mora da grize i gazi. Sećam se i našeg poslednjeg razgovora, nekoliko dana pre tragedije.

 

 

Čini mi se da nikada nismo duže pričali. Bože, imali smo toliko planova. Bila je srećna! Njena mama je konačno izašla iz bolnice i krenulo je nabolje.

jelena marjanović

privatna arhiva

jelena marjanović, Foto: privatna arhiva

- Radovala se novoj pesmi. Rekla mi je da nikad bolje nije izgledala i da su sve te muke i stres uticali da linija dođe do savršenstva. Nisam ni slutio da će to biti naš poslednji razgovor. Kada sam saznao da je nestala i kada je pronađeno njeno telo, u meni je nešto kvrcnulo. Osetio sam neki čudan bol. Svi mi koji smo voleli i poznavali Jecu onakvu kakva je privatno bila posle toga više nismo isti. Njena smrt je na sve nas ostavila užasan trag - priča duboko potreseni Goran Doljančević.

Komentari (8)

VIP

10.10.2017 21:21

Satima je razgovarala sa PR menadzerom?? O privatnim problemima? I to posto je on 2 godine izbegavao,jer nije bila poznata ni popularna! Pa,na koja se to velika vrata vratila,sem ako on sam sebe ne dozivljava kao VIP ulaz?! Milion pregleda je imala,nazalost iz dobro poznatog razloga!

Boža

10.10.2017 23:27

@VIP - Zorice Zoko džaba spinuješ

Iz

11.10.2017 00:20

@VIP - Kog ?... meni taj dobro poznat razlog nije poznat ..

Agata

11.10.2017 02:35

@VIP - Hej, VIP, a za kad si dobila poziv.? Ili ce sami doci po tebe?

Maca

11.10.2017 12:10

@VIP - Da joj ovaj nije bio ljubavnik. Zgodan!

Rada

13.10.2017 12:35

@VIP - Zorice - Zoko, svuda si raskrinkana, džaba ideš i bacaš ljagu, svi znaju ko si i šta si. Treba da se zavučeš u mišju rupu i da ćutiš, a ne da blatiš ove ljude koji su za tebe izmislili život, nesrećnice jedna.

Ja

11.10.2017 04:28

Nadam se da te nisu ubili oni koje si tako voljela. Zar ima ista tuznije nego da ti zivot oduzme onaj koga volis i da znas da mu ostavljas dijete. Ja prosto ne mogu da vjerujem da je to istina iako svi novinski clanci ukazuju na njih. Zelim da vjerujem da im neko smijesta i da je to neko drugi uradio, a ne tvoji najmiliji. Nadam se da ce se istina uskoro otkriti i da ce ubica dobiti najtezu kaznu, ma ko god to bio.

Nazalost

11.10.2017 09:01

@Ja - Nisu samo novonarski clanci koji na to navode nego i njihove javne izjave , ponasanje a verovatno i neki dokaz inace ne bi bio uhapsen .. i zadrzan 30 dana u pritvoru .. DEZa ostalo ste u pravu ..