Radoš Bajić
Z. Ilić
Radoš Bajić

Marko Metlaš

Radoš Bajić, Foto: Marko Metlaš

 

Radoš je za ,,Alo!" otrkio nešto više o novom ostvarenju: 

-U ovaj projekat sam ušao kao autor i scenarista, dok je moja ćerka Jelena potpisla režiju. Uradili smo ukupno 11 epizoda, a siguran sam da ćemo publici priuštiti lepe i atraktivne trenutke. Oni koji dugo prate moj rad, videće potpuno novog Radoša Bajića, posredi je svojevrsna parafraza Marlona Branda iz kultnog “Kuma”. Iako se na prvi pogled čini, u ovoj seriji nema negativaca, siguran sam da će gledaoci voleti naše likove - rekao je glumac na početku razgovora za “Alo!”, koji u seriji tumači lik Stojketa Stavrića, zvanog Gladioala, vlasnika preduzeća za pogrebne usluge i restoran za parstose.

Radoš Bajić sa glumcima

Marko Metlaš

Radoš Bajić sa glumcima, Foto: Marko Metlaš

 

-Moram da vam priznam da sam se svojski trudio da ne igram u ovoj seriji, jer sam se plašio da ću pokvariti podelu. Međutim, nisam mogao da odbijem moju Jelenu - kaže Bajić.
Inače, glavni junak priče Kostadin Stavrić-Stavra, kog tumači Tihomir Stanić, sitni je prevarant i prinuđen je da se snalazi kako bi preživeo. Priče o dogodovštinama Stavre, njegove braće, rođaka i mnoštva drugih zanimljivih likova, čije će se životne priče ukrstiti sa Stavrićima, čine socijalno i satirično svedočanstvo o savremenom društvenom trenutku, ispričano kroz prizmu komike, na način koji će zabaviti i nasmejati gledaoce.
Prva epizoda serije “Psi laju vetar nosi” biće emitovana 21. oktobra na prvom programu RTS-a.

 

Pročitajte još:

Komentari (2)

nedjo

12.10.2017 17:08

ocito da ce biti promasaj

plagijator

12.10.2017 18:11

Preradio scenario filma ORTACI iz '88.god.u kome je učestvovao.