Rada Radenović
Goran Srdanov
Sloboda Mićalović

instagram

Sloboda Mićalović, Foto: instagram

SLOBODA MIĆALOVIĆ

Ocena 5

Vau! Moramo da priznamo da se Slobodin stil u poslednje vreme dosta pobošljao, a u ovoj kombinaciji izgleda apsolutno senzacionalno. Teget kombinezon istakao je sve njene atribute, a plašt je njenom izgledu dao dozu zavodljivosti i seksepila. Jarkocrveni karmin odlično se uklopio uz njenu crnu kosu i aristokratski ten. Pun pogodak!

Jelena Rozga

Goran Srdanov

Jelena Rozga, Foto: Goran Srdanov

JELENA ROZGA

Ocena 4

Pliš je hit sezone i verujemo da su svi dosad to naučili, kao i mnoge zvezde sa Balkana koje ove jeseni često oblače krpice šivene od tog materijala. Jelenina haljina je veoma lepa i dobro joj stoji, a ovaj materijal u teget boji izgleda veoma sofisticirano. Ipak, neki detalji nisu bili na mestu. Narukvice su višak, torbica je mogla biti elegantnija, a cipele sa otvorenim prstima nisu bile dobar izbor za ovakvu haljinu.

Nina Janković

Rajko Ristić

Nina Janković, Foto: Rajko Ristić

 

NINA JANKOVIĆ

Ocena 3

Lepa glumica voli klasične odevne kombinacije, sa modom retko eksperimentiše i drži se svog stila, što je za svaku pohvalu. Ova jednostavna haljina joj dobro stoji, ali daje joj koju godinu više, pogotovo u kombinaciji sa ovakvim cipelama. „Viršla čarape” u boji kože su potpuni višak, dok nam se Ninina frizura veoma dopada.

Iva Štrljić

Goran Srdanov

Iva Štrljić, Foto: Goran Srdanov

IVA ŠTRLJIĆ

Ocena 2

Ono čega je kod Rade falilo, kod Ive ga ima i previše. Štras na haljini, kruna na glavi, upečatljiv čoker i šlic do prepona sigurno ju je bacio u centar pažnje, ali ne u pozitivnom smislu. „Princeza Iva” bolje da je ovaj stajling čuvala za neki maskenbal nego što ga je obukla na jednom ovako glamuroznom događaju.

Rada Radenović

Goran Srdanov

Rada Radenović, Foto: Goran Srdanov

RADA RADENOVIĆ

Ocena 1

I ptice na grani znaju da crveni tepih zahteva elegantan i sofisticiran stajling, a Rada za ovo pravilo izgleda nije čula, pa se na gala događaju pojavila u HELANKAMA! Da, dobro ste pročitali, i to u onim čija je dužina do ispod kolena. Da zlo bude veće, uparila ih je sa platformama iz naftalina koje su iz mode izašle otprilike u isto vreme kada se ona povukla sa malih ekrana, pre jedno 10 godina. Ovo zaista nije smelo da se desi.

Komentari (2)

sve

17.10.2016 10:07

Rada je mogla i kod Kineza da nadje sasvim pristojnu haljinu za ovu priliku, jer u ovome izgleda kao da je posla kod automehanicara.

Drvoseca

17.10.2016 21:06

@sve - Rada i Strljicka su smesne do bola. Ajde sikter bre !