Rade Lazić
Promo
Rade Lazić
Rade Lazić, Foto: screenshot

Lazić kaže da je mislio da je Golubović odneo sve svoje stvari sa sobom.

- Nisam preturao po Kristijanovim stvarima. Koliko sam upućen, on je sve svoje stvari spakovao i odneo preko kapije - rekao je Lazić, koji je odmah krenuo da vređa Staniju i Gabrijelu.

Stanija Dobrojević
Stanija Dobrojević, Foto: printskrin

- Jako me je iziritirao taj njegov potez. Kad je Kristijan ovde ne bi dozvolio sebi da pretura po njegovim stvarima, a sada kada je on otišao odmah je to sebi dao za pravo! Jako me boli što je Kristijan otišao sa "Farme" - rekla je Stanija.

 

Komentari (3)

Ivana

28.11.2015 13:37

Sta znaci ovaj naslov. Rade je muskarcina i lepotan kakav Kristijan nikada nece biti. Fizicka snaga??? Pa idi bato budi gladijator, kopaj rovove i kanale ako si jak, ali jacina zenama nista ne znaci vec glupavim muskarcima da je koriste kako bi vladali slabijima od sebe. Zbog te sile uglavnom takvi budu ubijeni, pa jel to isplativo? Naravno nije, a Rade je i lep i jak koliko treba i maneken iz snova. Svim zenama lepota je bitna ali ne i presudna ali ako moraju da biraju pa naravno pre R nego K.

JECA

28.11.2015 15:28

@Ivana - Pre ce biti da je fazan nego macka,neka njega kod one njegove jadne zene,neka se ne vraca,jer sada bi mozda,ali mozda i mogla da pogledam farmu ponekad.

goran

28.11.2015 17:27

@Ivana - jel mislis na radetovu zenu? posteni rade.