Radeta povredio Kristijan
Printskrin TV Pink
Radeta povredio Kristijan
Radeta povredio Kristijan, Foto: Printskrin TV Pink

Jedan od favorita za pobedu u rijalitiju "Farma" Kristijan Golubović sinoć je izbačen iz seoskog rijalitija, nakon što je fizički nasrnuo na manekena Radeta Lazića dok je u kreevtu ležao sa Jelenom Krunić i Ivanom Šašić. Iako je delovalo da su se samo rvali, Kristijan ga je udario u lice, a kao dokaz su obloge koje Rade držao na obrazu nakon incidenta.

Stanija Dobrojević je pokušala da narodu predstavi da se Kristijan samo "grlio" sa Radetom, ali Krunićeva ju je demantovala.

- Nije tačno. Ja sma bila na krevetu. Udario ga je, a onda mu je rekao nešto zaista gadno - branila je igračica simpatiju.

Dobrojevićeva nije bila saosećajna, pa je prozivala manekena.

- Najveći uspeh u životu biće ti što si izbacio Kristijana iz rijalitija - rekla je Radetu starleta.

 

 

Komentari (4)

pera

26.11.2015 13:12

Ma nije mu ništa , Pe...čina

Mara

26.11.2015 16:18

Nije ga udario,to može videti svako ko pogleda snimak.Kristijan je krupan,jak čovek i svaki njegov stisak,slucajni udarac je jak jer nema osecaj sto je svojstveno svakom snaznom coveku.Sucajno ga je glavom zakačio,vidi se na snimku da nema zamahivanja glavom kako je Rade to posle predstavio, a i rekao je :Nije me udario, samo je pretio.Zasto odmah nije rekao:Udario me glavom.

Griffin

27.11.2015 10:46

@Mara - Vidi Maru forenzicara..xD Haha Srbi stvarno treba da nestanu.Greota vazduha sto disemo.

nenad

26.11.2015 16:51

e vala i ti lazes za desetku,gospodine novinaru.Gdfe je bio maneken citavih 15 minuta posle incidenta?Zar nije malo sam sebi napravio facu za to vreme?Snimak pokazuje da nije bilo udarca jedino se ne vidi da ga mozda nije ugrizao ali takva povreda ne postoji.Znaci udarca ispod oka neeeeema