Rada Manojlović
Emil Čonkić
Rada Manojlović
Rada Manojlović, Foto: Emil Čonkić

Manojlovićeva je ispričala sve o vezi sa Gajićem i ujedno posavetovala devojke da ne prave istu grešku kao ona.

- Tek sad, kada je prošlo nekoliko meseci od raskida, shvatila sam da je to moralo da se desi. Devojke, da ne biste prošle kao ja, verujte od početka svom instinktu, onome što prvo osetite kad nekog upoznate. Džaba sebe zavaravate da će biti sve u redu i da će se promeniti na bolje. Kompromisi su uvek tu, ali taj problem nekako se provlači kroz celu vezu i na kraju shvatiš da nije to ni trebalo tako dugo da traje. Kad si zaljubljen, sve gledaš kroz ružičaste naočare, pa se ispostavi da i posle tri godine postoje problemi kao na početku - iskrena je pevačica.

Rada je u emisiji "Ami Dži šou" priznala da je teško zabavljati se sa pevačicom.

- Ponekad ni ja sama sebe ne mogu da trpim. Nisu samo mediji krivi, ni to što sam ja ovde, a on tamo, ni posao kojim se bavimo... Kad su jake emocije sve to može da se prebrodi. Više činilaca je dovelo do raskida - rekla je Manojlovićeva.

 

Komentari (8)

VUKOVI SA MANJAČE

27.01.2016 11:49

MRŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ I TI I MOMIR , J...O TE ON I MILAN I RADOJICA I LUDI MILOJKO I SVI PO REDU.

Dragomir

28.01.2016 07:01

@VUKOVI SA MANJAČE - Ово може да напише само замлата од преко Дрине! .Као редован купац и читалац АЛО од првих дана НЕЋУ ДА ЧИТАМ ОВАКВЕ ГЛУПОСТИ?Довде су ми дошли ти прекодрински срби.Дошли са Титом у ослобођену Србију и поотимали куће и станове по Београду и околини и у њима дан данас станују а одавно исподобијали нове станове.Као инструктор једног одговорног посла морао сам да кажем мојим момцима ДА СЕ ОДЛАЖЕ ЊИХОВ ПРИЈЕМ ЈЕР МОРАМО ДА ПРИМИМО ПРЕКОДРИНСКЕ ДЕЗЕРТЕРЕ У БЕОГРАДУ. То никада нећу да преболим!

dragomiru

28.01.2016 09:01

@VUKOVI SA MANJAČE - da nastavim, i gle cuda svi ti koji su dosli imaju po jos jedan pasos rezervne im drzave, dok srbijanci ciji cu ocevi i dedovi ginuli u raznim namestenim i nenamestenim bitkama nakon zavrsetka fakulteta moraju da idu negde van i da peru tanjire.Ti isti su dosli da nas dele na ISTOK i na ZAPAD, i na kraju cemo izgubiti drzavnost bicemo razgrabljeni u borbi i nadmetanju velikih sila.Onima koji su dozvolili favorizaovanje dosljaka zelim sve najgore.

DR.Stefanovic

27.01.2016 13:32

Muka mi je od ovakvih koje se u svojim dvadesetim godinama keze sa vestackim zubima i dele savete...

Jojo

27.01.2016 14:36

@DR.Stefanovic - Ima 30 :)

DR.Stefanovic

27.01.2016 14:47

@DR.Stefanovic - Godinama unazad se pravi pametna sa vestackim zubima...

auuuu

27.01.2016 17:08

@DR.Stefanovic - ala se operisala, i nos i usta i ........

Urban Kan

27.01.2016 21:09

Puna usta zuba a mozak prazan !