Radmila Manojlović
screenshot
Radmila Manojlović

screenshot

Radmila Manojlović, Foto: screenshot

Nekadašnja uzdanica "Grandovog jata" veoma je nezadovoljna i bezna zbog svog statusa u izdavačkoj kući iz koje je potekla, a razlog za to je, ni manje ni više, nego Prija!

Njih dve do sada se nisu sukobljavale, čak su imale korektan, kolegijalan odnos, ali poslednjih meseci sve se promenilo. Otkad je Prija u žiži javnosti. prvenstveno zbog ljubevne veze s Filipom Živojinovićem, prvi čovek "Granda" Saša Popović procenio je da njoj treba dati više prostora u medijima. To je najviše zasmetalo radi, koja je u "Grandu" već deset godina. Zato je odlučila da potraži drugu izdavačku kuću.

- Smučilo mi se da novopečene zvezdice stavljaš u prvi plan, a ja da ti popunjavam rupe u emisiji kad te drugi ispale. Zato ću potražiti drugog izdavača - prenosi naš izvor Radine reči i dodaje da pevačica nema više ugovor s "Grandom":

-Ona je sada slobodna, tako da je za Popovića više ništa ne vezuje. Njegovo ponašanje doživljava kao izdaju i mnogo joj teško pada što je zapostavljena.

Veliki skandal izbio je kada je objavljeno kada je saopšteno da se Rada povlači iz žirija takmičenja "Neki novi klinci" jer, navodno, ne može sve da postigne. Međutim, to je bio samo pevačicin izgovor da napusti "Grand".

- Komentari kolega, ali i samog Popovića da stalno kasni na snimanje dolilo je ulje na vatru, pa je samo ubrzala svoju odluku da napusti "Grand". Od tada se pojavila samo u jednoj "Grandovoj" emisiji, dok je na ostalim televizijama bila redovan gost. Rada time Saši želi da poruči da zaboravi na njenu lojalnost i da sad svu svoju pažnju može slobodno da usmeri ka Aleksandru Prijović - ispričala nam je Radina prijateljica, koja je insistirala da joj ne pominjemo ime.

Tim povodom pokušali smo da razgovaramo sa akterima ove priče, ali oni nisu odgovarali na naše pozive.

Komentari (42)

Djoka

03.01.2017 23:57

Cekbre malo - jer ovo na slici musko ili zensko??

Milovan S Nikolić Sombor

04.01.2017 00:05

Izanaliziraj Rado svoje ponašanje i samo će ti se reći šta te je snašlo. Grand produkcija nije više ono što je bila.Ovo jeste velika kuća,samo nije bite srpska većtamo njihova.Uporedjivanje sewbe sa Brenonom verovatno snahom je suvišno.Ti si se sama udaljila od granda svojim devojačkim pnašanjem.Razlika izmedju Saše Popovića o Brene je velika,Saša je direktor dok je Brena gazda.Pobogu pa ons je jašila Saku i dada nijd bila gazda.

SALE

04.01.2017 07:34

@Milovan S Nikolić Sombor - Komentar netacan! Brena i Sasa su suvlasnici Granda i to ima veze sa njihovim ulozenim kapitalom u tu diskografsku kucu, dakle 50% : 50%, a sad kako su podelili uloge u tom poslu to nema veze. Sale je sposobniji sto se tice i kreativnosti i organizacije od Brene koja je zauzeta i nastupima a i duze je vreme bila i otsutna zbog bolesti i mislim da ce ona jad tad svoju polovinu prodati Popovicu jer je vec bilo nekih nagovestaja. A sto se tice Rade previse eksponira svoj privatan zivot.

Samo napred

04.01.2017 00:06

Neka joj je sa srećom. Možda će u Sarajevu biti veća zvezda, a možda i ministrica kulture.

selena

04.01.2017 00:08

Pa i u pravu je .Ona je do slave dosla pevajuci a ova prefrigana preko kreveta.Toliko su vise svi dosadni sa tom Prijom da mi je muka kad je vidim.Pocece i iz frizidera da iskace.A i onaj blesav Brenin pastorak moze da ima neku pristojnu ,finu devojku a on se zalepio za ovu proracunatu fackalicu koja ga samo koristi da dodje do slave a onda ima da mu rogovi budu do neba ko onom Karicevom jadniku.

Mikica

04.01.2017 05:08

@selena - Bravo za komentar. Ne simpatisem ni jednu ni drugu, ali i laiku je jasno da je Rada pevacica za onu plasticnu foliratkinju. Uzalud svekrva, iliti gazdarica GRANDA pokusava da danonosnim emitovanjem melodije "SENKA" pokusava da od nikakve pesme napravi hit. A jos bi Sale i njegova jahacica da od jedva prosecne pevacice naprave i folk zvezdu , ali uzalud. Prijovicka nema ni stasa ni glasa, sta vise njen bezbojni tunjkavi glasic i pevanje kroz odbijaju.

SALE

04.01.2017 07:24

@selena - Komentar tacan 100%.

miloš

04.01.2017 01:08

Ako je budala neka ide, proći će kao i njen bivši momak Milan Stanković, koji odlično peva, ali očigledno stagnira kao pevač, i nema više prepoznatljive pesme.

Milan

04.01.2017 01:57

@miloš - Pesme se kupuju a ne deli ih Sasa i Brena.

Milan

04.01.2017 02:06

Kao sto su Podigli Grand tako ce ga Brena i Sasa srusiti.Emisija Zvezde Granda je postala sprdnja,tu se vise paznje posvecuje clanovima zirijaU svojim glupostima i prepucavanju ,tako da su takmicari i trcerazredni statisti. Na zalost to forsira sam Popovic,koji radi sta hoce ,.mimo propozicija,pa se pitamo cemu onda ziri? Verovatno ,zbog prepucavanja i cesto omalovazavanje takmicara.Krivo mi je na Bosanca i Bekutu ,sto cesto podlagnu pod uticaj Popovica i samim tim postaju saucesnici glupos

Mili

04.01.2017 09:32

@Milan - Okrenes kanal, jednostavno. Dok god ima takvih kao ti, koji ih "kao" pljuju, a gledaju, oni ce postojati. I mlatiti pare od sponzora.

Vanja

04.01.2017 02:24

Ucenica nadmasila uciteljicu. Rajka je prva glumica u Grandu koja je specijalizovala ulogu PARAVANA.Vreme cini svoje pa je tu ulogu preuzela Prijovicka. Mora se reci da je mlada glumica fantastican talenat.Trenutno igra ulogu za koju nece dobiti Oskara, ali koja je moze obezbediti za ceo zivot. Ako ne bude pametna i ne sledi svoje gene za korist, sledi joj Rajkina sudbina... jer stizu nove. Rajka, pamet u glavu. Sutni tog koga trenutno pokrivas .. nadji musko, osnuj porodicu i pevaj.

Dejan

04.01.2017 07:10

Kako si ruzna

Kapisla

04.01.2017 07:45

@Dejan - Ni Prijovicka nista nije lepsa s tom razlikom sto je Rada civek, a Prijovicka obicna kur*vla spremna na sve.

maneken

04.01.2017 09:26

@Dejan - Svakako manje ruzna od izvestacene Prijovicke.Uz to Rada se ponasa prirodnije i daleko je iskrenija i bolja osoba od naduvane i Aleksandre.

mladen

04.01.2017 07:50

Setise kakva si bila na audiciju i kakav si osmeh imala ,jesi odradila ,ali to je biznis i dosta si zaradila zato sve sto radis radi u tisini jer oni su ajkule u poslu medijima itd.Idi na Pink svi su isti ...

Muzikant 'armonikas

04.01.2017 08:24

Za razliku od Rade koja bar zna da peva, preparirana Filipova curica nedostatak vokalnih kvaliteta prikriva monotonim PEVANJEM KROZ NOS. Slusao sam je uzivo-katastrofa. Skripi, cici, stenje, nigde grla i glasa. Sale, samo nastavi da slusas gazdaricu -daleko cete dogurati- i ti i Grand.. Znas ono - kad te neko jednom opkoraci t.j zaskoci , moze te jahati kada god pozeli.

Voja

04.01.2017 08:37

Ma da ima imalo savesti trebala bi da napusti i pevanje. Brate, nema pojma. Bolje joj stoji da na vašarima i kućnim zabavama igra. Tu su joj velike perspektive.

Vojka

04.01.2017 09:13

@Voja - Slazem se da Prijovicka pojma nema sa pevanjem. Nema ona sanse da peva ni na vasarima, jer nedostaje joj glas. Dosla vremena da se i na panadjurima i seljackim igrankama traze kvalietnije pevaljke od Aleksandre Filipove. A sto se tice kucnih zabava i igre nije ona sposobna ni za to -mnogo plastike u njoj, a nema ni osecaj za ritam. Slazes se zar ne? Ma vidim ja po tvom stilu pisanja i retorici da si ti onaj pravi vasarski...

Ana

04.01.2017 09:03

A dok si ti bila privilegovana po neznam kojem osnovi sve je bilo ok. Za sve ove godine ni jedna tvoja pesma nije hit. Malo spustanja dupeta mlacenja rukama i kosom je sve sto smo videli sve ove Godine. Dosta više.

Obican

04.01.2017 17:06

@Ana - Slazem se. Neka samo razmisli koliko je albuma njoj Grand poklonio, kao i M. Stankovicu, koliko oni kostaju i da li su druge kolege dobile besplatne albume i sta je sve moglo da se pazari za tu lovu. O tome sto je 24 sata bila na ekranu, po svim mogucim emisijama, o tome necu ni da pricam a upravo to joj je donelo tazge i zaradu. I da se razumemo, do sada nije snimila ni jednu dobru pesmu, pesmu koja ima kvalitetan tekst i melodiju i koja bi se slusala bar narednih 10 godina. Hitovi...hahaha...

Moje cutanje skupo kosta

04.01.2017 09:23

Pazite naslov SENZACIJA. Narod razmislja kako da proslavi Bozic zbog nestasice para, a onda vidite Naslov Senzacija - Rada napustila Sasu. Pa napustila je ona i fakultet i Milana Stankovica i jos mnoge ce izdati. A da nije bilo Sase jos bi bila u svom selu.

umetnik

04.01.2017 10:57

@Moje cutanje skupo kosta - Ziveti i ostati na selu, nista lose, ni pogresno. Ne vidim kakve zasluge tu pripadaju Sasi. Imam poverenja u njega ,ne sumnjam da je veliki gazda Radinu seobu iz sela u grad debeleo unovcio. Ali ono sto je ruzno to je kada seljancica dodje u grad, zahvaljujuci tom istom Sasi, pa se pokondiri, a stidi se svog porekla i rodbine, pa se uplastici do neprepoznatljivosti, pa jos i udomi u velegrad. E, ta se zove seoska spiclovka. Slazem se sa ostatkom komentara-nadnaslov SENZACIJA neprimeren i smesan.

Cica savetnica

05.01.2017 00:43

@Moje cutanje skupo kosta - Tvoje cutanja zlata vredi. Jer kada napises ovako nesto prostacki, zlobno, polupismeno, savet je - samo cuti i uzivaj u svom selu.

jole

04.01.2017 09:56

Ko bi bila Rada Manojlović i šta bi radila da nije bilo Saše Popovića.Namlatila se para i stekla slavu uy njegovu pomoć,i sad mu tako vraća.Ako je on nije ispoštovao,onda nije nikog.Koliko bi devojaka želele da budu na njenom mestu,sram je bilo.

gan

04.01.2017 11:09

dobro je deda rekao...

mafia

04.01.2017 11:26

Potekla ti je GARANCIJA Rado, a i ona plastična će doživeti istu sudbinu

mikica

04.01.2017 11:37

A dok si ti imala privilegije u odnosu na sve i dok si bila forsirana tada ti Popovic nije smetao? Logicno,Prija ti otrla teritoriju. I krevet i minutazu na tv. Kako god,ista ste skola,prosle kroz sito i reseto a kao sto si ti sada pala u zaborav tako ce i Prija kada dodje sledeca mladja "jahacica" a svakako je lako biti lepsi od ruzne Prije.Kako radite tako i prolazite. Da se niste provlacile po krevetima mozda bi napravile i duzu karijeru ovako ste samo potrosna roba.

valjevac

04.01.2017 12:07

Klasican privatnik dobar si mu dok mu donosis prpfit. Grand cist biznis

Nina

04.01.2017 13:43

Joj, sta ste joj stavili ovu sliku, ima decko da je ostavi, a nece lako ni drugoga naci jer ova slika pokazuje kakva je Rada, prirodno ruzna

Pada

04.01.2017 16:56

@Nina - Pajser 3m.

gost

04.01.2017 14:52

Sta je ribo prolazi karijera? Kako brzo dosla tako i prosla. Nista nije vecno.Tesko je se vratiti odakle si dosao

saw

04.01.2017 16:18

kad se sad nisam slogiro

Dragan

04.01.2017 16:28

Јер знаш Радо ону пословицу: НЕ ШВИЧИ НА СВЕЦА. Део Гранда биће њен. Памет углаву !!

damica

04.01.2017 18:44

@Dragan - Bice, ali sutra. Od te silne ljubavi nema nista.

pepsi

04.01.2017 18:51

Prijovicka od kad je sa Filipom i ima naklonost Brene nosom para nebo. Mnogo se uzdigla a ne sme da pisne od nazovi je svekrve i njenog pastorka...

rada

04.01.2017 21:59

@pepsi - Krivo li ti je.Bas me zao.

Cigoja

04.01.2017 18:54

Rado, vreme prolazi, udaj se zeno, radjaj decu, budi majka i supruga. Moze karijera i da saceka. Neces nista da izgubis. Ima nesto vrednije od nje i para. Razmisli.

brat ljubo duhovnik

04.01.2017 21:14

@Cigoja - cigoja,brisi odavde ,ti i ova tvoja miljenica niste normalni.. puca nama drvo za bitange istovetne

Mane

05.01.2017 08:38

@Cigoja - @brat ljubo duhovnik Rada je usla u 32. godinu i curi je zaista vreme da osnuje porodicu pod uslovom da ima dobrog partnera a ona ga sada nema. Bosanac je premlad, njemu treba samo reklama i to Rada treba da utuvi u glavu.

TEA

05.01.2017 13:26

Ma obe treba da se vrate u Pržogrnjce,odvratne i izveštačene sponzoruše !!!

rajko

08.01.2017 21:11

Nasla muslimana od ovoliko Srba,neka ide u Tursku ako hoce.