Manojlovićeva se sve vreme smeškala
Mitar Mitrović
Manojlovićeva se sve vreme smeškala

Mitar Mitrović

Manojlovićeva se sve vreme smeškala, Foto: Mitar Mitrović

Naime, pevačica je u sredu uveče prisustvovala dodeli „Oskara“ u Beču, a u jednom trenutku su se ona i Haris izgubili iz sale.

- Rada i Haris su došli zajedno u „Admiral dom“ i smestili su se za sto sa kolegama. Oni su na bini zajedno izveli i numeru „Biseri i svila“, za šta su i dobili nagradu, ali su kasnije samo nestali iz hale. U jednom trenutku je ustala Rada, a u stopu ju je pratio Haris.

Rada je blistala u kratkoj haljini

Mitar Mitrović

Rada je blistala u kratkoj haljini, Foto: Mitar Mitrović

Oni su prošli pored bine kroz vrata koja vode do posebnih prostorija, a obezbeđenje je zatim stalo ispred. Niko nije mogao da uđe u tu prostoriju dok su oni tamo, ali zaista ne znam šta su tamo radili. Izašli su nasmejani i raspoloženi - kaže nam izvor sa lica mesta i dodaje da su njih dvoje izgledali srećni.

Rada i Haris

Mitar Mitrović

Rada i Haris, Foto: Mitar Mitrović

- Dok su sedeli u sali bili su veoma raspoloženi. Haris je sve vreme nešto šaputao Radi, a ona se smejala. Stvarno deluju lepo jedno pored drugog, a sve kolegu su ih hvalili kako su preslatki. Čak joj je on i pokazivao poruke koje mu stižu na telefon - dodaje naš izvor.
Inače, Rada je na dodeli „Oskara“ blistala u kratkoj srebrnoj haljini, a kada je izašla na scenu sevnule su joj gaćice što je naš paparaco i uslikao.

Rada je blistala u kratkoj haljini

Mitar Mitrović

Rada je blistala u kratkoj haljini, Foto: Mitar Mitrović

Pored Manojlovićeve i Berkovića, u Beču je ovom događaju prisustvovalo dosta poznatih. Pa su tako nagrade dobili Darko Lazić, Milica Todorović, Snežana Đurišić, Đani, Ivana Selakov, Dejan Matić, Neda Ukraden i mnogi drugi.

Katarina Živković

Mitar Mitrović

Katarina Živković , Foto: Mitar Mitrović

 

I Kaća pokazala gaćice!

Pevačica Katarina Živković blistala je u dugoj haljini na pomenutoj manifestaciji. Međutim, kako je imala šlic sa strane, haljina joj je malo pravila probleme. Dok je pevala i đuskala na bini, pevačicina haljina se malo pomerila, pa su sevnule bele gaćice. Kaća nije ni primetila šta se desilo, ali naš paparaco svakako jeste.

 

Milica Todorović

Mitar Mitrović

Milica Todorović, Foto: Mitar Mitrović

 

Ogladnela Milica

Popularna pevačica Milica u Beč je stigla nekoliko sati pre početka dodele „Oskara“. Kako je bila veoma gladna, ona je odmah uzela da večera, a naš paparaco ju je slikao u tom trenutku. Inače, Todorovićeva je došla bez svog dečka, a pratile su je Ivana Selakov i prijateljica.

Komentari (5)

Mladen

27.05.2016 23:58

Šteta... Rada je bila super cura, da dozvoli sebi da bude sa ovim.... veliko razočarenje :(

marko

28.05.2016 00:10

izdade veru i rod svoj za seks u wcu sramota da veca ne moze biti !

Ivana

28.05.2016 00:29

super ajd sad oboje mrs u bosnu

vera73

28.05.2016 09:59

Samo neko cija je plata 200e opterecen je nacionalizmom ljudi zivite zivot kratak je nema reprizu

Jovana

28.05.2016 13:49

Kao da nekog zabole sa kim je Rada u vezi,i da li je uopste u vezi..