Rada Radenović
Printscreen
Rada Radenović

Printscreen

Rada Radenović, Foto: Printscreen

- Danas su obaveze dece prebačene na roditelje, ali ja sam se od toga ogradila još na prvom roditeljskom sastanku i jasno stavila do znanja da ne idem ja u školu, već moje dete. Tu sam da ga kontrolišem i to je sve. Ne radim njegov domaći, ne učim sa njim, niti ću to ikada činiti - rekla je Rada za "Hello", a zatim obrazložila zbog čega tako postupa.

- Mora da se zna koliko ne zna, što je nemoguće ako radim sa njim. Uvek sam na strani pedagoga, a ne deteta, što očekujem i od druge strane u odnosu na mene kao roditelja. Cilj je da odgojimo Petra tako što ću ga ja vaspitavati, a škola učiti. Mi smo tim koji bi trebalo da radi zajedno, a ne da ga šaljem u neku zamišljenu bitku. Sve se u životu dobija po zasluzi, svaka ocena je za đaka. Sankcionišem isključivo loše ponašanje, nikada lošu ocenu. Petar na vreme treba da shvati da će ga to što ne zna u životu koštati - zaključila je voditeljka.

Komentari (5)

Sneza

05.11.2017 14:31

Mora da ti ide u privatnu skolu? Broj djaka manji. Ucitelji vise vremena imaju za dete. Pametno je pricati ko nezna detalje...moze ti se novcano pa solis pamet drugima.

stara škola

05.11.2017 15:10

Dok se znalo ko kosi a ko vodu nosi, deca su bila deca,đaci su znali šta je nastavnik,a radnici ko je šef.Sada je došla "demokratija" pa se više ne zna ko koga... . Nažalost ovo je slika Srbije,a normalne zemlje i dalje poštuju normalne vrednosti.

buzda

05.11.2017 17:24

Ko o cemu ...

momazver

05.11.2017 18:09

Živo me interesuje dal će da ga VASPITA da /NE/PRAVI decu udatim ženama,ko što ih neudate devojke prave sa oženjenim muškarcima!

deda

08.11.2017 11:15

Edukuje ga u zadruzi