Aleksandra Prijović
Printscreen
Aleksandra Prijović

Printscreen

Aleksandra Prijović, Foto: Printscreen

Aleksandra Prijović odbila je da bude kuma na venčanju Rade Manojlović i Harisa Berkovića. Pevačica ističe da ne pristaje na to jer s koleginicom nije toliko bliska.

-Radu mnogo volim, u kontaktu smo, redovno se čujemo. Poslednji put smo se čule kada sam je zvala i čestitala na novoj pesmi koju je nedavno izdala i poželela sam joj mnogo sreće. Međutim, koliko god da se nas dve volimo i poštujemo, nismo bliske. Ne družimo se previše jer nam naše poslovne obaveze to ne dozvoljavaju.

Mislim da me ona ne bi ni pozvala da joj kumujem jer ima boljih drugarica od mene. Ne verujem da bih prihvatila kumstvo baš iz tog razloga. Ne znam kako bi funkcionisalo naše kumstvo, a po običajima ga treba negovati - kaže Brenina i Bobina snajka i dodaje da neće birati kumu s estrade kada se bude udavala za Filipa Živojinovića.

-Nemam mnogo drugarica, pogotovo na estradi. Slobodno vreme provodim s momkom i porodicom. Nemam ni vremena za druženje. Sve svoje kolege poštujem, s nekima se čujem, ali niko od njih ne bi mogao sutra da kumuje Filipu i meni na venčanju - rekla je folkerka, kojoj je samo nekoliko kolega čestitalo na novom albumu, među kojima su Rada Manojlović, Adil Maksutović, Severina Kojić, Željko Samardžić...

Komentari (4)

lala

04.08.2017 14:14

Mnogo brzo si se zaboravila i mnogo poletela

zlatko

04.08.2017 16:07

Nekulturna devojčuro prvo kumstvo se ne odbija. Drugo, po našim običajima kum i ne treba da bude neko sa kim si blizak. Uzmi knjigu ilu na netu pročitaj malo o srpskim običajima. Treće, to da li ćeš ti da se udas za Filipa još se ne zna. Visoko si ti mala poletela. Rada je za tebe marka i stasom i glasom.

Kiki

04.08.2017 17:24

@zlatko - Devojka samo kaze kako je Rada sigurno nece pozvati za kumu, kad se jednog dana bude udavala, jer su samo poznanice. Ne razumem samo da li onaj ko da komentar, procita tekst iznad ili samo naslov, pa ospe paljbu.

Dora

05.08.2017 17:26

Mozda se ne druze toliko da bi je zvala za kumu,ali po meni Prijovicka od kad je sa Filipom,mnogo visoko leti.Al da li zna onu narodnu:ko visoko leti,nisko pada