Rada Manojlović
Alo!/Ana Paunković
Rada Manojlović

Alo!/Ana Paunković

Rada Manojlović, Foto: Ana Paunković

Rada je napravila je ludu atmosferu i održala sjajan nastup u "Zadruzi" pre nekih mesec i po dana, a Luni se njeno gostovanje nije nimalo svidelo, pa su tada krenule uvrede sa njene strane.

Naime, Luna je posle žurke izjavila: "Mogu da joj poručim da je onda trebala manje da balavi za Slobom na žurki!", što je Radu izrevoltiralo, a za "Telegraf" je izjavila:

- Ako Luna misli da to njoj isto neće da se desi možda jednog dana, onda super - počela je Rada.

Luna Đogani

print screen

Luna Đogani, Foto: print screen

Na Lunine reči koje joj je uputila, a koje nisu bile baš pristojne, Rada je rekla:

- To nije do mene. To je do nje, do njenog okruženja, do njenih roditelja. I dosta mi je više te priče neko je dete, i ja sam nečije dete. I ja sam imala 21 godinu. Svi smo mi nečije dete, je l' to opravdanje?

Radmila Manojlović

print screen

Radmila Manojlović u Zadruzi, Foto: print screen

Budući da mnogi opravdavaju Lunino ponašanje vezujući ga za njene godine i zaljubljenost, a zatim i zatvoren prostor, na pitanje da li to znači da godine ne mogu da budu opravdanje za ovakve stvari, Rada je imala direktan odgovor.

- Ne, ne mogu. Ali pošto nju njeni nisu naučili, ja mogu da je naučim i da joj kažem da za razliku od nje postoje žene, postoje devojke koje ne balave za zauzetim muškarcima - jasna je bila pevačica i rekla:

- Mislim da bi Anabela trebalo meni da kaže da je Luna preterala. To je nešto što bi bilo korektno, bez obzira što je ona njeno dete. Ja verujem da ćemo mi svako braniti svoje dete, ali ako se ono ne ponese baš kako treba u nekoj situaciji, ono mora nekad da dobije i neku vaspitnu - zaključila je Rada za Telegraf.

- Pa, i ja sam bila zaljubljena, ali nisam bila bez mozga nikad! Ja sam bila zaljubljena, ali nikad nisam bila nekulturna. Godine, zaljubljenost, ljubav...nisu opravdanje za rečnik, za nekulturu, za konstantnu svađu, za prozivanje. Ona treba da bude srećna što nju nikada nisam uzela u usta i nikada nisam prokomentarisala kakva je ona bila na žurki! Hrani kuče da te ujede! Ja sve najlepše, a ona... Ona je devojka mene, da je mogla, ja mislim da bi me ubila pogledom! Gledala me cele večeri... Ona ima problem sa samopouzdanjem, sa tom nekom ljubomorom, svaka devojka njoj smeta - iskreno poručuje Manojlovićeva.

 

Komentari (17)

Miloš

11.12.2017 11:13

E, Rado pa ti ni sada nemaš mozga u onoj meri ukoojj bi trebala da imaš.A tek u 21 videlo se i to. Zato ćuti i ne tupi ga i ti ne potrebno.Jedini u tvom životu ko je vredeo to je bio Momir, svi ostali su ...Da si imala mozga ti bi bila sa njim, ne bi dobila šut kartu.... Ti jedino dobro pevaš, sve ostalo je ...

ruza

11.12.2017 12:22

@Miloš - Maliciozno

Ivana

11.12.2017 12:42

@Miloš - Ma, ti li si Gagi? Bravo Rado, I za mamu I za ceru ti si vrh(moram tako, Taj jezik one poznaju).

E

11.12.2017 11:49

Pa kada ga zigubi?

xxx

11.12.2017 12:05

Bravo Rado!!!

jovan

11.12.2017 12:15

Rada je u svemu u pravu. Bravo Rado, kraljice!

rada

11.12.2017 12:24

Ali pošto nju njeni nisu naučili, ja mogu da je naučim i da joj kažem da za razliku od nje postoje žene, postoje devojke koje ne balave za zauzetim muškarcima.

milan

11.12.2017 12:32

Za razliku od Lune, postoje žene, postoje devojke koje ne balave za zauzetim muškarcima. Rada je potpuno u svemu u pravu. Bravo Rado, kraljice moja!

damljan

11.12.2017 12:36

Ali mala Luna je jos mlada. Ima samo 21 godinu i 9 meseci. Kad odraste kazace joj se samo. Neka se dete igra sa igrackama - muskarcima. Sta fali?

Ana

11.12.2017 13:12

Rado majka to je rano umrla Ali te je svemu naucila.Nista to nije ponudjeno na tacni I za sve si morala sama da see izboris.Zelim to svu srecu I pusti nebitne ljude koji te komentarisu.

nada

11.12.2017 13:27

Lunu i nije imao ko da vaspitava vec ulica i splavovi a posebno njeno okruzenje ! Mama je gura u drustvo poznatih nebi li je tu neko zapazio i eventualno se udala pa nije vazno za koga - mala nasla sonju pa misli da je upecala ajkulu a nezna da je Sloba samo jedna gilica i da niko za njim ne balavi !!!!!!!!!!!!!!!! Radi svaka cast sto se tice njene brige o porodici i njenom zivotu koji nije pracen aferama !

NAČIĆ@IVANA

11.12.2017 15:44

IVANA, DA LI VI STVARNO MISLITE DA SE IZA MILOŠA KRIJE GAGO? DALI MISLITE DA GAGI ZBA ŠTA ZNAČI REČ "MALICIOZNO" MISLIM DA STE SE PREVARILI

Almir

11.12.2017 18:54

@NAČIĆ@IVANA - Leči soje komplekse na nekom drugom a ne na jednoj mladoj devojci,.čime se ti baviš..... i ti si "svetica"...

Kg

11.12.2017 15:57

Ta ista Rada koja kaže da je i ona imala 21 godinu i imala mozga, voleo bih da je lično pitam koliko stoji iza svojih reči da li je to zaista tako dok je navodno studirala ovde u kg.Lično mislim da bi trebala da ćuti i da baš nikog ne komentariše.Mnogi ovde u Kg-u znaju tako da ta foliranja ostavi za decu predškolskog uzrasta

Liki

11.12.2017 19:12

Ovo je radina izjava od pre 2 godine "Ja bih ponovila ono što je moja majka uradila. Ona je sa 19 godina pobegla od kuće za mog tatu koji nema veze što je bio oženjen, on se razveo zbog nje. Tako da, prosto ljubav nije ljubav ako nije ludilo neko. I to je trajalo eto, dok nije tragično prekinuto. Ja bih sve isto uradila kao ona jer ja sa zbog ljubavi spremna i na drugu planetu da odem ako treba a ne da pobegnem od kuće", rekla je Rada.

nedjo

11.12.2017 23:28

briga me za radu,ovoga puta je podržavam

Ninchy

12.12.2017 10:17

Svaka ti se pozlatila Rado.... nerazumjem kad neko kaze dijete a imas 20-21 godinu, dijete si kad radis pogresne stvari i ne razmisljas o svojim postupcima i nepriznajes svoje greske ali nisi dijete kad trebas da odradis poso u wc na stepenicama ili stali... ne ti nisi dijete ti si jedno razmazeno bezobrazno deriste koje nije vaspitano kako treba da se tudje neuzima a svoje da se cuva...