Ponovo meta Hrvata:  Nebojša Čović
Marko Metlaš
Ponovo meta Hrvata:  Nebojša Čović

Marko Metlaš

Ogorčen: Nebojša Čović, Foto: Marko Metlaš

Nebojša Čović, predsednik Crvene zvezde, izneo je svoje viđenje o skandalu sa skrnavljenjem pehara Kupa Radivoja Koraća. Gostujući na "TV Pink", prvi čovek crveno-belih najpre je čestitao Partizanu na osvajanju trofeja, a zatim se osvrnuo na kasnije postupke s kojima su, kako kaže, crno-beli gotovo poništili svoj uspeh.

Dobro je što Antić ne pali tompuse

Čović je komentarisao i video snimak u kome se košarkaš Crvene zvezde Pero Antić uz pesmu Đurđevdan i cigaretu veseli sa društvom.

- Čovek je otišao na rođenje deteta. E sad, zapalio je cigaru i to ne podržavam, ali nije ni prvi ni poslednji koji je to uradio. Samo da nije ušao u fazu da pali tompus - dodao je predsednik crveno-belih.

 - Čestitam Partizanu, svaka im čast, potpuno regularno su osvojili Kup. Žao mi je što sami sebi nisu dozvolili da govore o svom uspehu. Pobedili su Zvezdu koja se ponašala bahato, arogantno, ali to ćemo da rešimo u našem klubu - kazao predsednik kluba sa Malog Kalemegdana i nastavlja o aferi sa skidanjem pločica:

 - Ono što se desilo posle je bedno i bolesno. Bilo je pokušaja zamene teza od predsednika Partizana. Želeo bih da ga obavestim da su navijači Zvezde 2014. ušli na teren ne u Nišu na Kupu, već u finalu plej - ofa i uzeli pehar koji nije bio dodeljen. Ovaj pehar je dodeljen i obaveza čuvanja pripada pobedniku odnosno Upravi Partizana. Ko je toliko bolestan da se seti ove ideje? Objasnite kuda je išao pehar, ne morate nama, nego javnosti. Stalno se vrše zamene teza. Oni uzmu prebiju sudiju u Vršcu i onda ti koji su odgovorni za širenje mržnje između Crvene zvezde i Partizana pričaju kako se to nije dogodilo. Aman bre ljudi, objasnite da imate problem, putujete ka sekti, ako već niste - rekao je Nebojša Čović.

 

Komentari (6)

kikyby

23.02.2018 16:40

Vrlo bezobrazna izjava, za osudu! I kaznu, naravno! Ovakve izjave moraju biti sankcionisane. Dugi jezik nije dozvoljen ni u vlastitoj kuci a kamo li u javnom komuniciranju. Covic mnogo toga sebi uzima za pravo i ponasa se kao kabadahija najgore vrste! Mnogo se poneo, umislio da je svemoguc i uzima sebi za pravo da on deli lekcije kome i kad hoce! Ko je on da mu to bude tek tako dozvoljeno?

korenica

23.02.2018 17:48

@kikyby - imam dosta godina tako da pamtim i vreme zarobljenih ustaša u partizanu i vreme kad je taj isti jadni partizan tavorio u drugoj ligi panije čudo da su navukli toliki komples CZ

sladjan

23.02.2018 17:38

covicu ovim glupim izjavama sakrivas haos u ekipi !cuvas najgoreg trenera u istoriji kluba!!!!!realno je da je zvezda bolja od partizzana 20 razlike!ovo nista nevalja u finalu buducnost ce nas oduva!!!!!!posle je kasno za sve nema vise evro liga sledecih 5 godina!ti si podigao zvezdu ti ces je i unistiti!!!!!!!!

SRAMOTA

23.02.2018 18:02

Nisi ovako komentarisao kad je zvezdin igrac Simonovic ukrao pehar Partizanu i sa navijacima vasim ga unistio.A toliko buke i kuknjave zbog skinute plocice koju svaki jvelir moze ponovo da napravi i vrati za pet minuta.

beogradjanin

23.02.2018 21:22

bravo sa covicevu sliku.ona govori vise nego 1000 reci

beogradjanin

23.02.2018 21:23

boli poraz