Hilari Klinton
Profimedia
Hilari Klinton

Profimedia

Hilari Klinton, Foto: Profimedia

 

Predsednički kandidat demokrata na izborima u SAD Hilari Klinton suočena je sa velikim problemima u kampanji, a njoj naklonjeni mediji pokrenuli su lavinu optužbi na račun republikanskog kandidata Donalda Trampa, sumnjičeći ga da je "otrovao Klintonovu", kao i da je on sam otkupio svoj portret, koji je bio namenjen za dobrotvorne svrhe.

Vladimir Putin

Tanjug/AP

Vladimir Putin, Foto: Tanjug/AP

 

Patolog Benet Omalu upozorava da postoji mogućnost da je Klintonova otrovana, prenosi "Vašington post".

Omalu je na tviteru sugerisao da su Klintonovu otrovali ruski lider Vladimir Putin ili Donald Tramp i da je ona zbog toga bolesna.

 

 

Omalu je jedan od vodećih svetskih stručnjaka za forenzičku patologiju i neuropatologiju, a ova teorija izazvala je skeptične reakcije jer ne postoji nijedan dokaz za takve tvrdnje.

 

Pre nekolikom dana šefovi kampanje Klintonove otkrili su da ona ima upalu pluća. To je saopšteno pošto je naglo otišla sa svečanog obeležavanja 15. godišnjice terorističkog napada od 11. septembra 2001. godine, jer joj je pozlilo.

 

Klintonova je za Si-En-En navela da joj je lekar dijagnostifikovao upalu pluća i savetovao da se odmori nekoliko dana.

Istovremeno, glavni tužilac države Njujork objavio je da je otvorena istraga o Trampovoj dobrotvornoj organizaciji, pominjući sumnje u "nepravilnosti" unutar nje.

Tužilac Erik Šniderman se, inače, sukobljavao sa Trampom niz godina zbog programa Univerziteta Tramp.

Mediji prenose i optužbe prema kojima je Tramp kupio sopstveni portret za 20.000 dolara, mada je on prvobitno bio namenjen za dobrotvorne svrhe!

Komentari (3)

Драгомир

14.09.2016 12:48

Еј,бре,са 69 година би да буде прецедница Америке па још ,као, сједињене?Црне душе чији супруг је био брука и ем срамота за једног прецедника!По наређењу албанске мафије наредили бомбардовање Србије?Да не мислимо да им је албанска мафија НАРЕДИЛА већ ... БАТО ,ТАРИФА ЈЕ ТОЛИКО И ТОЛИКА!Спасили смо им за време Другог свецког рата 520 авијатичара а Клинтонови нам послали њихове унуке да нас бомбардују?Ни једна војска ту бруку није учинила од када свет постоји!Да поновим ... 69 година има Хилари!

momazver

14.09.2016 13:06

UF! SIDA ,kažu, počinje upalama pluća!!

Bata

14.09.2016 13:27

mora da joj Toma dao da pije Tomovacu hahahahhahaha pa se pomalko zanosi pri hodu