Plavi Mesec
Profimedia.rs
Plavi Mesec

Profimedia.rs

Plavi Mesec, Foto: Profimedia.rs

 

Mesec u Ribama daje nam priliku da u živote uvedemo svoje ideale, saosećajnost i duhovnost. Međutim, zbog toga što je Mesec u Ribama, osetićemo i romantičnu želju za ljubavnom vezom o kojoj smo uvek maštali, piše 24sata.rs.

Pun Mesec 16. septembra donosi vam priliku da se pročistite i oslobodite svih strahova koji su vas sprečavali da se emotivno povežete sa drugom osobom. Shvatićete da više niste žrtve ili mučenici. Sada je trenutak da oprostite sebi i svima koji su vas u prethodnim vezama mučili.

hrana ljubav par

Profimedia

Foto: Profimedia

 

Tokom punog Meseca, pojačana energija Sunca i Meseca je u suprotnim znacima zodijaka. Ovo stvara „jing i jang“ solarne i lunarne harmonije. Svetlost Sunca obasjaće našu podsvest i sve strahove i nesigurnosti koje u njoj žive. Isprva će mnogima ovo biti krajnje nelagodno jer će se osetiti golo usled tolike otvorenosti. Međutim, mnogi će se osetiti i oslobođeno jer će napokon postati osobe koje žele da budu.

Napokon ćete biti slobodni da volite.

Tokom prethodnog mladog Meseca postali smo donekle svesni naših romantičnih želja i načina na koji možemo da prizovemo ljubav u život.

Pun mesec sada nudi pregršt romantičnih mogućnosti i važno je da počnete da verujete intuiciji i prihvatite priliku da u život uvedete pravu ljubav.