Aleksandra Prijović
Print screen/YT
Aleksandra Prijović

Alo!/Rajko Ristić

Aleksandra Prijović, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Aleksandra Prijović završila je samo tri razreda srednje škole, a pre tri godine javno je obećala da će se ponovo posvetiti učenju i konačno položiti maturski.

- Mnogo radim, ali ću uskoro i to rešiti - izjavila je Aleksandra nedavno. Svakodnevna snimanja, nastupi i putovanja oduzimaju Aleksandri previše vremena, tako da preostalo vreme koristi za uživanje i odmor, jednostavno, ne stiže da se bavi školom. Ipak, ukoliko ne završi srednju, ostaće na obrazovanju osnovne škole.

Komentari (13)

nedjo

03.02.2018 00:19

magistratura

djenka

03.02.2018 01:18

@nedjo - 2/3 estrade ima samo osnovnu skolu a pojedinci ni toliko. Skola, t.j. obrazovanje jeste merilo pameti, elokvencije i buducnosti. Ako nekom od tih koji "imaju od Boga dar" pukne glas, ostaju na ulici, polupismeni i nesposobni za bilo kakav pristojan posao.

Nedjo nedeljo

03.02.2018 08:04

@nedjo - Znas sta je zalosno.. sto 98 % njih koji zavrse skolu odnosno diplomiraju to im bude najveci uspeh u zivotu. Posle skole nisu u mogucnosi da primene svoje znanje zbog sistema u kom se zivi ili su jednostavno su sposobni samo da uce a da ne primenjuju znanje. Za mane je veca sramota ovaj artikal, bolestan je i odlikuje ga slabost i neuspeh jednog karaktera koji zeli da omalovazava druge.

bravorusi@hotmail.com

03.02.2018 00:31

Ona ima sve,pritom pametna je!Skola nije merilo pameti ,skolu zavrsavaju oni koji moraju,odnosno oni koji nemaju od Boga dar! Samo napred devojko!Kulturna,lepa pametna....!?

KICAVELO

03.02.2018 08:31

@bravorusi@hotmail.com - "Skolu zavrsavaju oni koji moraju, odnosno oni koji nemaju od Boga dar". Koja glupost! Skolu zavrsavaju oni koji zele da razviju i nadograde svoju licnost u kompleksnom smislu, tj. steknu znanja i vestine - teorijske i prakticne, iz odredjenih oblasti, da prosire svoje intelektualne, duhovne i vaspitne potencijale.... a uslov za ucenje su - dobro pamcenje i vreme zadrzavanja znanja , percepcija, uocavanje slicnosti i razlika...siroka je to tema - oni su urodjeni, genetski a postoje i steceni

KICAVELO

03.02.2018 08:51

@bravorusi@hotmail.com - a postoje i steceni preduslovi za ucenje - sticu se najvecim delom do 7 godine i oni do 40 % mogu da dopune nasu inteligenciju. To bi bila uglavnom funkcija ucenja. A to da " skola nije merilo pameti" i to je netacno - pametan covek je pre svega radoznao, radan, vredan, uporan, ambiciozan.... bez toga nema skolovanja. Nikada, apsolutno nikada, skolovan i neskolovan, obrazovan i neobrazovan covek nece moci da imaju iste socijalno - intelektualne - materijalne nivoe niti pozicije u drustvu.

bravorusi@hotmail.com

03.02.2018 16:02

@bravorusi@hotmail.com - Koliko ljudi ima pametnih,uspesnih,kulturnih da pritom nisu zavrsili skole!?Ili nisu bili u mogucnosti da zavrse istu! Isto tako ima ih koji jesu ,a da nemaju osnovnu kulturu !Mnogo primera ima ,da neznaju nista drugo da rade, ako nisu nasli posao sa stecenim obrazovanjem i ceo zivot roditelji ih izdrzavaju, koji nemaju zavrsenu skolu, ali su samouceni,vredni i snalaze se bez skole!Bitno je to da si covek!Mada moram prokomentarisati imate dosta "ovih" starleta koje imaju skolu ,ali pamet slaba!

dragand

03.02.2018 07:06

Vidi se da je stura u glavi

Сараџогла

03.02.2018 07:38

Ша фали Северини што има само свршену основну школу?Не фали јој ништа!А мени фали њен снимак кекса на онем броду!Мангупи склонили ту зезанцију са интернета или ја нумем да нађем ки пре?

zoki

03.02.2018 08:01

Što samo srednju školu? Na Megi Segi, kod Miće rektora, može i da diplomira, pa i da doktorira!

Dablin

03.02.2018 09:16

@zoki - Netacno! To je indivindualna stvar. Lakih prolaza imate i u osnovnim, i u srednjim skolama i na drzavnim fakultetima. Onaj kome je stalo do znanja taj uci, stice dobre ocene, brze se zaposljava i na boljim radnim mestima i to je generalno uvek tako bilo. Besmisleno je i nepravedno to stalno provlacenje "Univerziteta Dzon Nezbit", tj "Megatrend univerziteta" kao neceg loseg. Da daje lose strucnjake ne bi imao tradiciju preko 30 godina. Opet kazem, ko uci, on uci, a ko trazi precicu naci ce je.

Van Halen

03.02.2018 09:18

@zoki - A sto kod Mice rktora? Mogu oni da plate diplomu i na drzavnom. Samo da izabere kojom ce profesijom da se bavi.Zivela promocija prostaka i neandrtalaca! Jadna ova zemlja sa ovoliko neobrazovanog sveta, a koji vodi glavnu rec na javnoj sceni.

DR Gane

03.02.2018 10:50

@zoki - A zašto prozivke privatnih škola i fakulteta kada na njima predaju profesori sa državnih = tezgarenje ????? A diplome se kupuju i na državnim , uporedite znanje diplomaca iz Niša, Kragujevca i Beograda i vidi se ogromna razlika u znanju ( imao sam u praksi više slučajeva ) !!