Miki i Kija
Screenshoot Youtube
Miki i Kija

Screenshoot Youtube

Miki i Kija, Foto: Screenshoot Youtube

Mada je Miki Đuričić dugo napadao Kiju Kockar u vreme njene afere i navodnog seksa sa Filipom Đuričićem u toaletu hotela, nazivao je i pogrdnim imenima i provocira, među njima se poslednjih dana razvila bliskost. Šta više, u određenim momentima se čak čini da bi tu moglo da se rodi i nešto više od prijateljstva.

Na ovakve slutnje navelo je Mikijevo romantično pismo u poeziji u kojem je opisivao njihovo zajedničko putovanje u Japan. Posle toga su usledili i planovi putovanja. Sada, kamera u dvorištu "Zadruge" zabeležila je i poljubac koja je Kija dala Mikiju. Doduše, u obraz, drugarski! Ali kako će se odnos Kije i Mikija nadalje razvijati, ostaje da vidimo. Pogledajte.

 

 

Komentari (12)

Konfucije

11.03.2018 08:57

Sa konja , na magarca. Ko je sledeci - poni ?

Oslo

11.03.2018 09:08

@Konfucije - Ne lupetaj ! Anabela ,produkcija ,novinari ,ukucani... Sve vas je lako sramoťa ,sta radi te jadnoj zeni.Ocigledno je koliko je jadna unistena vizualno i psihicki. Ima te li brakove ,djecu itd...

Boško

11.03.2018 09:19

@Konfucije - Ajde Oslo ne lupetaj. Koliko je ona "uništena" videćeš na sledećoj žurki, uz koju flašu piva i čašu alkohola. Raspandrkača obična. Svi u to uglavnom shvatili a pojedini još nisu. Koliko ova žena laže, maže, petlja i mulja - verovatno je u predhodnom životu bila barom Minhauzen. Da je jadna-jeste. Jadna je zbog sebe same. I prilično je glupa. Mislila je da je najpametnija na celi svet i može masovno manipulisat. Pa nismo baš svi ovce.

Neko

11.03.2018 09:27

Ko zna koji put ,Sloba manipulise sa novinarima?Samo da prisjetimo Dusicu ,slucajno da je ko drugi od zadrugara javila bi se :Mora se postovati novinar!!!! Sve ste dokazali!!!

Veselin

11.03.2018 10:11

@Neko - TO JE ZEZANCIJA. ZNA ONA I REKLA JE MAJCI,KADA JOJ JE REKLA DA SE SA NJIM NE DRUZI, DA ZNA KO JE KO. IMA RAZLOGA DA SA NJIM BUDE I NA DISTANCI,A I BLIZU. NIJE ONA NAIVNA. ONA JE JEDNA OD NAJINTELIGENTNIH I JEDINA KOJA JE ZAVRSILA FAKULTET. OVO SU SPLAVARKE,NEOBRAZOVANE I PROSTE. MORA I DA SE DRUZI SA NEKIM.NJU ZADRUGARI IZBEGAVAJU,JER JE TO NAMESTILA PRODUKCIJA.A OVI SE ULIZUJU PRODUKCIJI.STA DA RADI. SALJITE MOLIM.

Mika

11.03.2018 10:44

Najzad se Miki setio gde ima para. Kod Kije. Treba to potrositi za put u Japan. A tamo ima velikih kockarnica. Kad potrosi pare moze se vratiti i biciklom.

Oslo

11.03.2018 11:12

Boško hm... Vi sve Lunine osobine ste napisali. Stojim i dalje iz svojih reci :Kija je izmislila svet za ono dvoje

Boško

11.03.2018 12:47

@Oslo - E možda je izmislila svet za ono dvoje, ali je toliko glupa da nije umela da izmisli i napravi svet za sebe. Pametnom dosta. Šta ona, ili bilo ko ima od toga da neko kaže kako je izmislila svetove za neke druge. Gde je ona, realno, u svemu tome? Za druge izmislila svet a svoje mesto nema nigde. Jadni ste svi vi koji se vazda bavite drugima a ne znate šta ćete sa sobom samim i ne znate gde je vaše mesto.Baš jadni. Takva kava je, nikad nigde neće imati mesto no će vazda kriviti druge za sudbinu

Mirko

11.03.2018 12:55

@Oslo - Poslednji primer laži Kijinih u nizu: rekla je sinoć da je Sloba ušao u zadrugu i ostavio je bez dinara. Na drugoj strani se hvali da je imala platu od 6000 eura u Etihadu, da ona nije zavisila od Slobe već je ona njega izdržavala. Istovremeno su isplivali i podaci da je on sve tezge koje je izmao zakazane morao da otkaže zbog ulaska u zadrugu, što znači da ona njega ipak nije izdržavala i td........laž do laži

Oslo

11.03.2018 13:42

Mirko @Bosko Da se razumije naprotiv ja nisam fan od Kije .Iskreno glasali smo za Mikija ali,kad smo videli prevare od produkcije i Anabele prestali smo jer nemamo novce za bacanje. Druga stvar u svetu gde zivimo bigamiju osudzuju ,ako su pravila za sve ista pa oduzmi te Luni mobitel.Da ne duzim nije vam lepo sto podrzavate prevare i ponasanje Lune .Sinoc gledamo kako uziva u suzama od Kije.Budi te jedan dan Kija pa budemo videli .L.p.

Boško

11.03.2018 19:19

@Oslo - Suze su fabrikovane, proračunate. Zato Oslo, ne sekiraj se zbog Kijinih suza i glasaj i dalje za Mikija. To nisu bačene pare. Bile bi da ih daješ za lažova Kiju. Drugo, bigamija, ako znaš šta je bigamija - u konkretnom slučaju ne postoji. Neću ti objašnjavati zašto i kako, razmisli sam. Predhodno se obavesti o značenju termina bigamija. Pozdrv za tebe i uživaj. Kiju pusti k vragu, nije vredna pomena. Provereno.

Oslo

11.03.2018 22:16

U ,svet gde ja zivim bigamija je :osoba koja zivi u dve bracne zajednice.Gledajuci Zadrugu ta osobina pripada Slobodanu. Kao sto sam napisala nije Kija "cvet " ali budimo realni nije lepo sta rade jednoj osobi.U ,braku sam 27 g.mama 3 dece i avtomatski dam se u polozaj Kijin. Lunu i njen koren poznam licno kao i biografiju koja je puno mracna i na kraju ona je svetica ,nije fer! Sve u svemu budite dobro i zdravo i pozdrav iz - 31 hladno brrrrr.Vidim kod vas sunce .Pozzzzzz za Srbija