Tamara Đurić
Privatna arhiva
Tamara Đurić

Dejan Briza/Alo!

Tamara Đurić, Foto: Dejan Briza/Alo!

Iako nije deo rijaliti programa "Zadruga", novopočenu pevačicu Tamaru Đurić svakodnevno povezuju sa najgledanijim programom na TV "Pink".

Nakon što je u više navrata i sama istakla kako podržava Teodoru Džehverović, sada je, upravo zbog te podrške bila glavna tema na društvenim mrežama.

Naime, kako "Alo.rs" saznaje, ćerka Sinana Sakića, Đulkica, prozivala je Đurićevu u svom lajvu na Instagramu, kako zbog podrške koju je dala Teodori, tako i na račun Tamarinog izgleda. Nakon što se Đurićeva uključila u njen lajv i brutalno joj odbrusila, ćerka Sinana Sakića je pozvala i izvinjavala joj se. Naime, ona je tvrdila kako nema ništa protiv nje, te da nije znala da je to zaista Tamarin nalog na Instagramu.

"Alo.rs" došao je u posed jednog dela razgovora koji su vodile Đulkica i Tamara, a kako saznajemo ona je priznala Đurićevoj da je njen veliki fan i da je poštuje.

Poslušajte kako se Sinanova ćerka izvinjava Tamari:

 

Komentari (3)

mima

07.04.2018 11:56

nema zena svoj zivot izgleda...

Tea

07.04.2018 12:20

Ova zena se svakim danom sve vise bruka,sebe bruka,pa onda i svog oca,ne kapiram sta se mesa i oglasava u stvari vezane za Zadrugu,toliko joj je dosadno u zivotu,bavi se zeno decom i svojim zivotom,nisi klinka da se mesas u rijaliti i trazis popularnost,urazumi se zeno,u kasnim 40tim si,nisi balavica...

Ivecccooo

07.04.2018 12:59

Najbitnija vest koju sam procitao u zivotu