Darko Lazić i Ana Sević
Alo!/Rajko Ristić
Darko Lazić i Ana Sević

Alo!/Rajko Ristić

Darko Lazić i Ana Sević, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Ana i Darko su se oglasili i stavili tačku na spekulacije. Naime, poznati par je naveo da su zajedno doneli odluku da se razvedu, ali da će ostati u dobrim odnosima zbog ćerke Lorene. 

Upravo to i potvrđuje prvi snimak nakon priznanja da se razvode. Naime, Ana i Darko su snimljeni sa ćerkicom, a delovali su poprilično raspoloženi. Pogledajte u nastavku o čemu je reč:

Komentari (5)

Сараџогла

23.01.2018 17:54

Не да сам се ја уздрмао да се данима тресем!Разводе се Дарко и Ана!Аууууу,када сам то чуо истог тренутка жив нисам био а пола ме није имало.Моја сељанка је била шокирана колико патим.Њојзина рођака се разводила три пута недељно а ја се несам ни потресо!Да али њена рођака нуме да пева,бато!Ето,мен никако да уђе у ову остарелу главу како ја идем ускоро ка пола века брака а Ана и Дарко тек саставили два петка?Да се они лепо саставе да се цела Србија због тога радује.Баш нам је до тога стало.

E dobro

23.01.2018 19:38

....sada mi je lakse, mocicu da spavam

nedjo

23.01.2018 23:56

ajde razvedite se vec jednom. da se darko i ana razvedu ukucajte....

Beogradjanin

24.01.2018 16:05

ZNALI SU DA IH SNIMAJU.

Malicev

24.01.2018 18:57

@Beogradjanin - 100% su imali informaciju, a i svak je od njih razvodom nastavio sa starim zivotnim stilom - on da se drogira i opija, ona da juri druge muskarce i nista ne radi. Svima lepo, svi zadovoljni, a dete ce tek za nekih desetak godina da oseti posledice roditeljske ludosti. Nije mi samo jasno kako ih nije sramota da vise pune zutu stampu. Obraza nemaju!