Dragan Gligorić Dajmond
Facebook/Dragan-Gligoric-Diamond
Dragan Gligorić Dajmond

Facebook/Dragan-Gligoric-Diamond

Dragan Gligorić Dajmond, Foto: Facebook/Dragan-Gligoric-Diamond

Dajmond, kako glasi umetničko ime ovog momka, postao je starletan pre nepunih godinu dana. Kaže da to nije planirao, već da su ga slovenački mediji "vinuli u nebesa".

Ovaj ekscentrični momak smatra da nema konkurenciju, ali je svestan da ga ljudi u Srbiji neće tako lako prihvatiti, ali ima bezrezervnu podršku supruge Nevene, sa kojom ima trogodišnjeg sina Alekseja i čeka drugo dete.

Kaže da je zadovoljan svojim fizičkim izgledom, ali planira da se podvrgne estetskoj hirurgiji.

- Imam samo filere u jagodicama i nosu, planiram da radim muške bicepse - otkrio je Dragan.

 

Osim što je starletan, Dajmon je i frizer. Živi i radi u Beogradu, a odrastao je u Australiji.

Zbog njegovog fizičkog izgleda Gastoz ga je odmah upitao da li je homoseksualac, ali je Dajmond to negirao.

On je, zajedno sa dvojicom momaka, dobio priliku da uđe u vilu, a da li će se i koliko zadržati tamo, zavisi od takmičara.

Sa njim će se za ostanak boriti gastarbajter Milan Zukić. Ovaj 19-godišnji momak je iz Bačkog Jarka, sela kraj Novog Sada, ali već nekoliko godina radi u Slovačkoj. Ne krije da mu se najviše dopada Maca Diskrecija.

Treći potencijalni učasnik rijalitija je fitnes instruktor Nikola, kojeg su žene već prozvale da nema mozak, već samo mišiće.

POVEZANE VESTI:

 

Tagovi

Komentari (2)

Makim

20.05.2016 18:39

Pa šta ako ima ženu i dete?! To nije paravan za nekoga ko je homoseksualan po svojoj želji, potrebi i opredeljenju. Iz aviona se vidi da dečko umišlja da je žena i šta je to onda? Bolje da ne unesrećuje više i sebe i druge svojim lažima i bude ono što jeste!

buba

21.05.2016 01:41

pa u sloveniji nismo ni ćuli za tebe...ko te vinuo tamo...možda šaka istomišljenika.....prvi put te vidim i čujem da postojiš.....pozdrav iz slovenije