Aleksandra Subotić
Printskrin TV Hepi
Aleksandar Čabarkapa

Petar Marković

Aleksandar Čabarkapa, Foto: Petar Marković

- Ljuba Pantović i ja nikada nismo bili u vezi, to je izvučeno iz konteksta. Ja jesam to ranije rekao, ali iz osvete jer je Luba u koaliciji sa svojim mužem učestvovala u organizovanju mog hapšenja. A to je sve izazvao odnos mene i njene, tada maloletne ćerke, Aleksandre Subotić. Takođe osporavam da sam Aleksandri pijan napravio dete, jer nikad u životu nisam koristio alkohol. Ona neka fura svoj fazon, želim joj sve najbolje u životu i da ide do prvog do mesta jer to zaslužuje - rekao je Čabarkapa.

Aleksandra Subotić

Printskrin TV Hepi

Aleksandra Subotić, Foto: Printskrin TV Hepi

On je dodao da je Aleksandra napravila mnogo grešaka u životu, pre svega što je ušla u rijaliti i javno imala seks sa Mladenom Vuletićem, preko čega on neće preći.

- Javno je imala odnos sa onim seljačićem debelim što vozi golfa dvojku iz Zete. Ona zna da ja prevaru nikad ne bih oprostio. Mogu joj biti najbolji prijatelj, ali neki naš nastavak je jako težak. Podlegla je nikogoviću u zatvorenom prostoru. Ona zna da sam ja oženjen, imam četvoro dece i za nekoliko meseci izlazim napolje. Preko nekih stvari ne mogu da pređem, pa i da je najlepša na svetu - završio je Čabarkapa i dodao da će, kada izađe iz zatvora, proveriti da li je malena Magdalena njegovo dete jer postoje spekulacije da on nije otac tog deteta.

 

Komentari (15)

ddd

20.01.2017 12:38

Ej ljudi umiru gladni a vi pravite cirkus oko nebitnih ljudi

djenka

20.01.2017 19:48

@ddd - Takva bulumenta kriminalaca i nepismenih uličarki nekad nije mogla da udje u pristojnu kuću a sada, zahvaljujući poremećenom Mariću, stiče popularnost putem njegove TV. Kad misliš da su dotakli dno, ono može i niže... Ne vidim svetlo na kraju tunela.

Mira

20.01.2017 12:52

Jako mi je zao sto ovo moram da konstatujem, ova devojka jeste mlada ali mislim da za nju nema sanse da krene na pravi put. Sve oko nje toliko nije kako treba, bukvalno jedan primer nema da vidi koji je ispravan. Tuzno ali istinito

LIMUN

20.01.2017 14:04

Dobro je Vesna Rivas rekla;;"Ovoj devojki niko više ne može da pomogne..Od malih nogu je rasla u takvom miljeo da joj je sada sve džabe..Uz kriminalce,lopove bitange.Tako da će je to čitavog života i pratiti..Muškarci će uvjek gledati da je samo sexualno iskoriste,uvjek će nositi pečat loše djevojke teško ko će je oženiti znajući sa kim ima dete i kakva joj je porodica.Žao mi devojke ali to je istina.A istina je da joj je majka sve ovo nesvesno priredila zbog pokušaja popularnosti u Realitima.

Ilija

20.01.2017 14:38

@LIMUN - Ovoj devojci, nesrećni nepismeni stvoru. Nema ni tebi pomoći kada ovo gledaš.

eh

20.01.2017 15:01

@LIMUN - Kao i ta njegova zena,sada ce i ova mala morati da trpi balvana,da mu cuti,samo da bi davao pare za dete. Mlada,naivna,vozi je kako hoce. Zato i ne treba praviti decu dok ne sazris kao osoba. Greota...

ivan

20.01.2017 14:35

Njoj treba uzeti djete a ovoga kriminalca optužiti za pedofiliju. Živio Kristijan i što prije na slobodu.

nedjo

20.01.2017 23:13

@ivan - ti si talog

ccc

20.01.2017 14:43

Jadna ona Ljuba sa ovolikim ludacima. Dobro je jos iole normalna. Ne zna se ko je blesaviji. Ovaj Cupakabra nije zdrav... Jadna ti ta zena,al' se usrecila,kada je ovako javno ponizavas i jos se frajer ponosi time. Umesto da se pokrije usima. Cuti makar,nemoj je ponizavati toliko kada je vec uz tebe. Zene su stvarno nekada cudne,sta su spremne da trpe samp zato sto je neki balvan voljan da ostane u braku,i daje pare za decu.

Ljuba je kriva

20.01.2017 15:34

@ccc - Za svoje kćerke, naročito Aleksandru,kriva je Ljuba. Ne treba je žaliti, Čabarkapina žena, pa kakav je on, ko zna da li bi smela i otići, a decu sigurno ne bi smela odvesti. Aleksandra je dno dna, za ovu malu ništa loše se i ne piše, o Ljubi se piše od Farme zbog Čabarkape, a onda je palicu preuzela njena starija kćerka... Kakav god, jadan je onaj Subotić, šta on trpi a opet čuva i pazi unučicu.

majo

20.01.2017 15:39

Ovo je vise nego dnooo dnaaaa ovo jee bruka i sramota porodica ,urednika ,voditelja itd...A sto se tice male njoj treba pomoc ,pomoc doktora ,jer zamislja da je Neko i nesto ,a niko nema da joj kaze da je otirac.Otac joj je pokusavao kazati,ali sta je bezobrazluk i nepostovanje...Neka se sada krevelji i smije,a mislim da se zadnja smejala zena ovoga sto ima decu sa njim i sto se javno hvali da je obozava...Mala pukla si,idi kuci i cuvaj dete,a ne od ruke do ruke.

Sretko

20.01.2017 18:18

Pa nije ni čudno! Ova dronfulja SUBOTIČKA je preuzela majci dečka" i rodila bebu! A već 3 dan u rijalitiu se kresnula sa debelim folirantom i drukerom Mladenom iz CG, i izgovara se jeli ko to video, ahahaha...bljaaak i fuuuj. PATOLOŠKA LAŽOVKA ko i majka LJUBA!!!

nedjo

20.01.2017 23:12

zakonom ukinuti ovo smece

Nenad

21.01.2017 05:30

Odoh da se ispovracam.

sss

21.01.2017 22:03

Ko je decko,u koga je Ljuba imala puno poverenja i ostavila mu decu na cuvanje?