Očajan: Vladimir Marjanović
Dejan Briza
Očajan: Vladimir Marjanović

Dejan Briza

Očajan: Vladimir Marjanović, Foto: Dejan Briza

Pre oko dve nedelje smo primetili neku nepoznatu maskiranu osobu koja je pokušala da preskoči kapiju. Šetao se po ogradi, ali na svu sreću, reagovao je pas koji je počeo da laje. Tada ga je taj nepoznati gađao kamenjem, a potom pobegao, ovo što vam pričam prijavili smo i policiji“, rekao je juče za „Alo“ Vladimir Marjanović, svekar ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović (33). Prema njegovim rečima, policajci su došli, uradili uviđaj i rekli mu da je moguće da se radi samo o provalniku.

Još bez čvrstih dokaza

Jelena Marjanović nestala je 2. aprila ove godine, dok je, navodno, trčala nasipom u Borči. Dan kasnije nađena je mrtva u kanalu. Obdukcija je pokazala da je Jelena udarena više od 20 puta tupim drvenim predmetom, kao i da je davala znake života kada je bačena, jer je u njenim plućima nađena žabokrečina. Njen muž bio je u pritvoru 48 sati. Do sada policija nema nijedan jedini dokaz koji bi doveo do hapšenja ubice ili više njih.

- Uplašeni smo da neko hoće da naudi Jani i sad više ništa ne želimo da prepustimo slučaju. Pogotovo posle pojave onog nepoznatog čoveka na opelu. Siguran sam da je on poznanstvo sa Jelenom umislio, pa ne znamo šta da mislimo. Priznajem da sam kao čovek mnogo pogođen i uvređen neistinama koje su se pojavile o mom navodnom vređanju Krsmanovića i pokojne Jelene. Ne znam ko je mogao tako nešto da izmisli i kaže, jer o Jeleni za života sam pričao da je dobra majka, supruga i snaja. Ma, nisam je odvajao od svoje dece. Nju sam mnogo voleo. Ona je majka moje unuke, ali neki zlobnik je naveo da sam rekao da ni ona nije bila zlato ili cveće, što je, ponavljam, apsolutna neistina. Istina je da se sa Krsmanovićima nisam svađao, ali zli ljudi hoće da nas zavade - priča Vladimir.

Pevačici smrskana glava: Jelena Marjanović

Facebook

Jelena Marjanović, Foto: Facebook

Prema njegovim tvrdnjama, niko više od Marjanovića ne želi da policija konačno reši slučaj i uhvati ubicu njegove snaje. On razume da policija radi svoj posao, ali mu nije jasno što sumnjaju u članove njihove porodice.

- Ubistvom Jelene naši životi su se promenili i samo čekamo dan kada će nas obavestiti da je ubica uhapšen. Svestan sam da ništa neće biti kao pre, ali moraćemo da naučimo da živimo s ogromnim gubitkom, pogotovo zbog male Jane. Da li vi znate da dete ostaje budno do zore jer čeka da joj se majka vrati? Mi smo razgovarali sa psihologom i postupamo po savetu koji su nam dali, da joj postepeno ukažemo da nema više majke. Jer dete tog uzrasta ne zna šta znači pojam smrti - navodi Vladimirov. Na naše pitanje da li im neko duguje ili eventualno oni nekom, Vladimir je kategorički odgovorio.

- Nemamo dugove ni prema kome, kao ni neprijatelje. Kada kažem nepijatelje mislim da nas niko ne mrzi. Postoje sitne duše koje su svojim izjavama hteli da zavade Krsmanoviće sa nama, ali ne znam iz kog razloga. Naša kuća je činila samo dobro drugima - rekao nam je Vladimir.

„Dao bih život za moju Jelenu“

Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice, izjavio je juče da mu je Nikola Marijković, koji se iznenada pojavio na četrdesetodnevnom pomenu rekao da on nije uspeo da sačuva svoju Jelenu. - To je glupost, da sam mogao, dao bih život za moju Jelenu. Čuo sam da je taj Nikola išao i na grob sina kompozitorke Marine Tucaković - rekao je Zoran. Vladimir kaže da jedva govori jer ga je stigla tuga. - Loše se oseća i samo ćuti. On će vam kada bude bio u stanju reći kada planira da snimi baladu o Jeleni - rekao je Vladimir.

 

Komentari (26)

Sjena

15.05.2016 08:34

*ako može da se desi*

očaj

15.05.2016 08:35

Očaj 100% Očaj

dasa

15.05.2016 09:05

ovi pokusavaju svim silama da sa sebe skinu krivicu ali jos vise upadaju u jamu.da nije mozda bio iz sava male sa fantomkom.koja budalastina.sta ova policija ceka.

GLUMICA

15.05.2016 09:18

da li je moguce da ovaj KIZA i njegov sinak ZOKI TRECE OKO fortaju ne samo policiju nego celu naciju sa kojekakvim pricama . Pa nije Jelena bila Dzon Lenon i jedva da je ko ne slusa grand i cuo za nju. Ovo zaista postaje toliko ludo da sam zabrinuta da ovakvi kao Keza i Zoki -astral i dalje setaju slobodno i brinu o detetu kome su oduzeli majku na zverski nacin. Da je Jelena imala oca ili brata ne bi oni cekali krunski dokaz. OKO ZA OKO ZUB ZA ZUB.

Jelucica

15.05.2016 10:38

@GLUMICA - Znači, ja se glumice stvarno tebe plašim. Valjda mu nisi negde u komšiluku.

LAZA

15.05.2016 09:19

Sram vas bilo zlotvori.Cak i dete koristite da manipulisete.

Sjena

15.05.2016 09:35

*Sve je isto samo tebe nema* /Počivaj u miru Jelena anđele/

Sister

15.05.2016 09:46

Ovi Marjanovici su mnogo hrabri. Ne boje se za sebe vec samo za Janu. Sto bi neko hteo maloj da naudi? Sve oni znaju, a nista ne znaju...

ana

15.05.2016 09:50

stavite kamere

Beclija

15.05.2016 10:31

I sad to pricas Marjanovicu,Sta je bilo pre dve nedelje,sto onda to nisi reko Policiji,kog vise zajebavate Marjanovici?

Sava Mala

15.05.2016 11:48

Provalnik sa fantomkom je ustvari bio drzavni sluzbenik u potrazi za dokazima...

VECA

15.05.2016 11:51

a sto se ti JELUCICA plasis za Marjanovica,ja bi se plasila da zivim u komsiluku blizu njih pa i slep covek vidi kakve su to bitange

Lenka

15.05.2016 11:54

''Nisam ja propao ,sto sam se kockao,vec,kada sam se poceo ''vaditi''.....

sremica

15.05.2016 12:02

Otac i sin nisu uskladili priče. Zoran je rekao da slučaj "fantomca" nisu prijavili policiji a ovaj dedica sad priča da je uviđaj obavljen. Lažu na fatove.

ddd

15.05.2016 12:46

Ovi marjanovici postadose jako popularni za kratko vreme. Sada samo citamo o njima a UBICE NEMA

meda

15.05.2016 12:59

Provalnik je jos odavno upao u njegov mozak, i ne samo njegov. Nek me shvati kako ko hoce.

Marina

15.05.2016 13:07

Da pohapse vise Marjanovice, jer je od pocetka jasno da su isti odgovorni, i da prodje Anastasijino punoletstvo, pa da kao covek sednem i procitam nesto bitnije u novinama...

juka

15.05.2016 13:41

opet juka ovde...da izkomentarisemo opet gradivo.organizovano ubistvo zbog bracne prevare(verovatno je cak i video u tom cinu)zato i takva reakcija(30 besnih udaraca u glavu)ili je pokusaj bekstva iz te porodice bio u pitanju(manje verovatno).Nerazreseni međubracni i međuporodični odnosi se resavaju razvodima a ne ubistvima.Ove ubise su sebi dale za pravo da su bogovi izgleda.Samica 40 godina za ubicu.Jelena pocivaj u miru.Trebala si resit to pitanje kad te otac upozoravao.Steta.Stariji su starj

Katarina

15.05.2016 14:22

@juka - Mnogo gledas serije, smanji dozivljaj.

očaj

15.05.2016 18:55

@juka - 'juka' sila si, bravo za komentar!!!

juka

15.05.2016 20:35

@juka - odgovor za katarinu.voleo bih iskreno da gresim u svojoj PROCENI ne ii TVRDNJI.Na osnovu svih dosadasnjih novinskih natpisa može se reći da sam blizu istini.Ovo nije nimalo naivan zločin i podsmevanje da gledam serije su neprimerne u ovom trenutku.Ali isto tako postoji neki razlog zasto se oteže sa hapsenjem ubica jelene marijanović.Mislim da je neko sa vrha dao STOP OVOM SLUCAJU.Nasa policija nije tako naivna da to nije vec resila.Ali policija radi kako im vlast dozvoli.A vlast cuva tajnu.

ReyMorison

15.05.2016 14:33

Zamislite, policija došla na poziv zbog pojave maskirane osbe, prosto neverovatno koliko je tu bilo potrebno hrabrosti kod ministra Stefanovića.

ovi marjanovici

15.05.2016 15:44

ili svi u zasluzni clanovi SNS, ili je nasa policija stvarno BLJAK. No, volelea bih jos koju izjavu Dekoja Pantelica, kome je Jecina svekrva Pomogla da se izleci. Sam rece odmah posle njenog ubistva, ja citala u novinama i Bese i Njegova slika, kaze, Divna i Postena porodica

mitzy

15.05.2016 16:26

pohapsite vec jednom ovu sotonsku porodicu ,i spasite ovo siroto dete .

Šta bi bilokad' bi bilo?

15.05.2016 18:10

Topalovići ne prestaju da zasmejavaju naciju. Rade li nešto osim što daju izjave za medije? Pa valjda treba da ste u žalosti i da ne talasate svaki dan?! Znate vi znate koga i "čega" se plašite! Nije mi samo jasno šta čekaju državni organi, što ne spašavaju jadno dete od ludaka i što ne vode te glumce da poslednji čin odigraju pred policijom? Ova što ne sme na groblje jer ima nadprirodne moći da se plaši nekoga sa fantomkom? Ma aj'te molim vas! Pa prevelika je njena moć, reklo bi se!

sremica

15.05.2016 20:07

Šta nam danas radi porodica Marjanović? Gledajte tamo da ne propustite dragi izveštači ako kakva rodu bude spuštala neku bebu kroz odžak. Opasni likovi, plašim se da ne iskoriste ovo hladno i kišno vreme za novu ujdurmu...