Toma Fila
Oliver Bunić
Toma Fila

Oliver Bunić

Toma Fila, Foto: Oliver Bunić

Fila tvrdi da nije imao uvid u spise u tužilaštvu, ali da je od svojih prijatelja advokata koji rade na slučaju čuo čime raspolaže tužilaštvo.

- Onaj ko je izvršio ovo ubistvo morao je na sebi da ima krv, a ne samo blato. Dok je zverski ubijao Jelenu Marjanović, po ubici je prskala krv, a ne samo blato. U slučaju „Marjanović“ radi se o čisto emotivnom ubistvu... Ne zaboravimo da emocije mogu biti i mržnja i ljubav - kaže za „Alo!” Toma Fila i isključuje mogućnost da je nesrećnoj ženi presudio plaćeni ubica.

Osumnjičeni: Zoran Marjanović

Oliver Bunić

Osumnjičeni: Zoran Marjanović, Foto: Oliver Bunić

Toma Fila tvrdi da osumnjičeni Zoran Marjanović ima izuzetne advokate - Veljka Delibašića i Aleksandra Zarić. 

Mukotrpan rad

Toma Fila je u svojoj advokatskoj praksi radio na oko 1.000 slučajeva teških ubistava i „svaki je bio specifičan“. On tvrdi da se u 99 odsto slučajeva takav zločin rešava za 24 sata ili eventualno 48 sati i da je sve preko toga težak i mukotrpan rad.

- Marjanović ima dva odlična advokata i dobro je što ćute jer bih im i ja predložio da to čine dok ne vide čime tužilaštvo raspolaže. Ono čime raspolaže tužilaštvo je nedovoljno. Najgore od svega je ako se slučaj „Marjanović“ završi oslobađajućom presudom - tvrdi Fila. 

Advokat Fila je i ranije za naš list tvrdio da je beogradska policija u ovom slučaju zabrljala u startu.

- Policija je zabrljala na uviđaju, nisu nađeni tragovi i ne zna se gde je pevačica ubijena. Sve to visi u vazduhu, a podigla se velika prašina u javnosti. U slučajevima kada su poznate ličnosti u pitanju ili kada mediji svakodnevno pišu o nerešenom ubistvu, kao u ovom slučaju, proces na sudu može da se pokrene samo ako postoje neoborivi dokazi - kazao je Fila.

Jelena Marjanović

Alo!/Rajko Ristić

Jelena Marjanović, Foto: Rajko Ristić

Na pretpostavke da je Jelena ubijena dan ranije, pa sutradan bačena u kanal, kratko je prokomentarisao:

- To su sve priče, pretpostavke jednog čoveka, šta i kako je, dok ne vidite ništa ne vredi, ja sam profesionalac, moram da vidim, pa da verujem - ispričao je on.

Slučaj „Marjanović“ večeras u „Pravcu“

Emisija „Pravac” na „Pink 3“ večeras u 20 časova baviće se slučajem ubijene Jelene Marjanović. Na pitanja voditelja glavnog i odgovornog urednika „Alo!”, Duška Vukajlovića odgovaraće Jovanka Zečević, advokat iz kancelarije Tome File, Nenad Šipka iz Centra za forenzička istraživanja Novi Sad, i Jelena Paunović, urednik Hronike u listu „Alo!“.

Duško Vukajlović

RAS

Duško Vukajlović, Foto: RAS
 

Komentari (77)

Andja

10.11.2017 09:43

To si im Tomo vec rekao u Cirilici jos prosle godine .. uverio si ih da mogu da zive bez brige jer je istraga radila tako kako je radila .. a ja sam uverena da i ti znas kao i velika vecina nas ko je ta" x" osoba .. ali nema neobotivog dokaza .. nazalost ..

Dejan.R.Tošić

10.11.2017 09:57

G-dinToma svesno prelazi preko presudne činjenice,da je tužilaštvo okrivljenog osumnjičila nakon godinu dana da se u 16:49 do 17:30 Zoran odvojio od Jane. Postoji samo jedan metod veštačenja koji precizno utvrđuje tačan interval izvr.ubistva.,kad se to utvrdi tada se zna i izv.kriv,dela i saizvršilac i pomagač pri prikrivanju .Veštačenjem se koriste metode i podaci sa oznakom strogo poverljive,drž.tajna i zabranjeno je drž.tajnu odavati. Toma se sa namerom pravi neverni Toma.

Marko

10.11.2017 09:59

ma sta nam naspriča...branio si ti njih..pa mnogi jos uvek leže

uzas

10.11.2017 10:16

stidi se djavoli advokatu. a varikina i ostala sredstva za ciscenje.

jocaaa

10.11.2017 11:40

@uzas - On prica sta je dovoljno za osudu a sta ne ...stonse tice suda... a varikina u ovakom slucaju nije dokaz..nje ima u skoro svakoj kuci..varikina je mogla samo da posluzi kao indicoja..trag za policiju u istrazi da tu treba da se vodi istraga...blato nije dokaz..sigurno da je blato na nasipu i oko kanala slicnog sastava....na osnovu materijalnih dokaza nema sanse da ga osude..e sad izjave svedoka....i to je sve klimavo..niko nije video sam cin ubistva..

ILA

10.11.2017 11:42

@uzas - E baš će tužilaštvo da iznese sve na tacni i da ugrozi istragu. Vama plaćenim advokatima koji branite kriminalce za velike pare, baš ništa ne verujemo. to i jeste vaš posao, a usput i malo slave. Zar je to vredno u odnosu na jedan mlad život, na jedno monstruozno ubistvo... na smrskanu lobanju... Ko vama više veruje...prazne priče....

Ubedjen

10.11.2017 10:56

Koliko ste alavi na novac pretpostavljam da biste branili i ubice vase dece

Bb

10.11.2017 11:11

Zbog cega napadate coveka, koji je sa profesionalnog stanovista pokusao da objasni kako stoje stvari. Dakle tragovi blata su nedovoljni da Marjanovic bude osudjen, kljucni dokazi se pronalaze u vremenskom intervalu od 48 sati nakon ubistva...itd. Sta tacno je razlog za tako zajedljive komentare?

Laki

10.11.2017 13:24

@Bb - Profesionalno je da se ne mesa u slucaj za koji nije angazovan, ili ga je neko angazovao da prodaje maglu, ,u svakom slucaju Toma nijew merodavan da o tome prica jer i sam kaze nije imao uvid u istrazni materijal, hvali advokate koji zastupaju Zorana, znaci da su ga angazovali da govori posto oni nece da daju izjave, u svakom slucaju Toma je odavno zreo za penziju a i nije bio neki advokat, ali je dobro naplacivao

NikolaKBgd

10.11.2017 13:41

@Bb - Niko od nas ne sumnja da je Zoki ubica. Samo su trazi dokaze, a tuzilastvo o policija su uprskali...

Bb

10.11.2017 18:20

@Bb - Ne mislite valjda da je sam nazvao Alo I odlucio da da izjavu. Verovatno ga novinari zovu I pitaju za komentar da dopune vest. I to sto hvali advokate ne znaci da odmah dele zaradu. Ljudi iz iste profesije se poznaju...vi nikad niste rekli lepu rec za svog kolegu?

ILDA@Sanja @GLUMICA

10.11.2017 23:48

@Bb - ne balavi više.....

Sanja

15.11.2017 00:08

@Bb - Ilda, ako "ne balavi vise"razumem dobro, pojasnicu vam. U slucaju da porodica Marjanovic nije odgovorna za tesko ubistvo pokojne Jelene (do sada to i jeste tako = za sada su osumniceni a ne optuzeni i osudjeni) onda vecina negativnih komentara (misljenja osnovanih na netacnim informacija od zapanjujuce neskolovanih novinara i pojedinih urednika) POMAZU stvarnom UBICI. Ovim ne zelim uvrediti nikoga a nemogu se nacuditi ponekim vestima i komentarima

GLUMICA

10.11.2017 11:28

Jelena je ubijena od batina kuci...naknadno masakrirana a kada srce ne radi gos Fila NEMA PRSKANJA KRVI...o cemu vi to meni i ostalima koji smo za vas strucnjaci.Vi polazite od njegove price i verujete mu ...ili ovo govorite kao isoba koja je smetnula s uma?

Bina

10.11.2017 12:22

@GLUMICA - Isto mislim da je u kuci ubijena,rece nema krvi na pantalonama,pa nema kad je u kuci ubijena,presvukao se pobogu,zatim otud i ciscenje i varkina a blato je na pantalonama ja bi rekla kad su se resavali tijela. Dijete je odvedeno samo da bi izrezirali fol da im se vjeruje a Jana je vjerovatno bila u vrticu u trenutku zlocina. Nije tesko to sve povezati...

jocaaa

10.11.2017 15:48

@GLUMICA - Na osnovu onoga sto je pisano moze po nesto da se i pretpostavi..ali ti lupas ko prozor na promaji...izbavujes naj noviji scenario...kuci ubijena od batina??? Pa valjda bi na telu postojali tragovi tih batina...masnice..i sta vec...samo bre lupas

Sanja

10.11.2017 16:33

@GLUMICA - Glumica, a vi polazite od par glupih i neskolovanih novinara ( savka cast pojedincima).

cccc

10.11.2017 16:56

@GLUMICA - Sanja ti je sve objasnila

Viktor

10.11.2017 11:29

Da nisu postolij materijaln idokzaij ne bi bio upašen. Drugo,ovo će potrajati, sve dok sve dok istina ne ispliva na svetlost dana.Godpodo advokati, radij vi svoj posao, jer ste za to debelo plaćeni, da osolobdjate i najokorelije kriminale. Ovo je bacanje prašine u oči narodu. Ne možete tako olako degradirati rad nadležnih institucija i omaloažavati ih svojim "gledištima" čija je cena visoka. Dosta više.Sem toga krvi je moralo bitii oko kanala na "tone" obzirom na rane koje je imala,gde je????

Kvazimodo Sorabius

10.11.2017 11:34

Prvo, Toma nikog nije u zivotu odbranio, ali je debelo naplatio! Sto se kaze - krenulo ga. U ovom slucaju je skroz bez argumenata! Zoranov alibi je oboren jos tada, bez njenih tragova na nasipu (pas), bez cerke u kolima tokom svadje (svedok), podmetnuti tragovi: mobilni, koji je ikljucivan i cutao, trenerka, patika - svedoci policija, pas, desetina prolaznika: gde su sutradan nadjeni prethodni dan nisu bili.

cccc

10.11.2017 13:16

@Kvazimodo Sorabius - A ja mislio da je Fila nas najbolji advokat.Sad mi nije jasno sto je tako predstavljena u medijima.Nevezano za ovaj slucaj

Marta

10.11.2017 16:32

@Kvazimodo Sorabius - Bravo care!. Sve se od starta zna. Ubici i saučesnicima najteže kazne. Nema opravdanja za ovakvo monstruozbnao delo. Pravda za Jelenu.

Ogi

10.11.2017 11:35

Šta će okrivljenom pet advokata? Znači, debelo je kriv. Na kraju krajeva i uhapšen je zato što je osumnjičen. Toma Fila živi na slavi svog oca File Filote, inače čovek jako loše govori, meni deluje veoma tanko kao advokat.

Istina

10.11.2017 11:37

Zato ima pet advokata da mute vodu....pa ako je čist, čega se plaši?. Ugašen jedan mladi život, jednaj majka izuzetan čovek.Pitam se aje vaša ćerka u pitanju...kako biste reagovali?????????? Koje bi vaše vidjenje stvari bilo tada. Zato , molim vas ne igrajte se ...Ubici i saučesnicima najteže kazne... a zna se ko su.. nećemo odustati dok pravda ne bude zadovoljena...Zašto niste bili advokat porodici Krsmanović....i otkrili koje smrskao lobanju jednoj svetinji koja se zove majka.Avdokatska posla.

Crni Alimpije majkina budalo

10.11.2017 11:40

Jelena nije nestala i ubijena na nasipu jer tamo nema krvi. Postoje dva scenarija: ubijena u kući od ukućana ili su platili nekoga ko će taj posao da odradi za njih. Članove Zoranove porodice tretirati ne kao svedoke već kao učesnike i saučesnike ubistva. Posebno majku vračaru i njenu nerazdvojnu kumu i brata pedofila, nekrofila i kanibala koji traži seks od mrtvih baba i iz mraka vreba ljude da im pojede jetru. Pogledajte njegove profile, slike i komentare na internetu (Alimpije Gregor Sizeren)

Tajanstveni album za devojčice

10.11.2017 12:30

@Crni Alimpije majkina budalo - Na osnovu čega su socijalni radnici doneli zaključak da je Alimpije Gregor kompetentna osoba koja će savesno i odgovorno čuvati malu Janu? Da li su uradili njegov psiho-profil? Da li su uradili i procenu mentalnog stanja njegove žene. Da li ona zna šta njen muž radi po internetu. Da li to odobrava? Alimpije se između ostalih gadosti dopisuje i vrbuje klinke na fejsbuku! Otkrivena je njegova prepiska.Da li će i malu Janu slikati za njegov bizar gotik tajanstveni album za devojčice?

Zorica Zoka

10.11.2017 14:49

@Crni Alimpije majkina budalo - Ne brini Ti za Milosa, on je predavanjem zahteva za starateljstvo po redovnoj proceduri, prosao i psihologe i psihijatre. Sudeci po Tvom komentaru, mislim da ti samo mozes sanjati da ces imati rezultate kao Milis, u koliko bi se ti podvrgao pregledu kod psihijatra i psihologa. Dakle, o svom mentalnom stanju brini, cini se da nije bas u najboljem redu. PODRSKA ZORANU I NJEGOVOJ NEDUZNOJ PORODICI, POSEBNO MILOSU

Tajanstveni album za devojčice

10.11.2017 15:46

@Crni Alimpije majkina budalo - Socijalni radnici koji rade na ovom slučaju su u teškoj zabludi koja ih može koštati posla. Nisu dobro uradili domaći zadatak pre nego što su stavili svoj potpis na rešenje za dodelu starateljstva. To što je neko inteligentan ne isključuje njegovu očiglednu devijantnost i nervnu nestabilnost. Tako da Zorice u zadnjoj rečenici si sasvim u pravu : Milošu je potrebna podrška, zaista najveća podrška u za to predviđenoj mentalnoj instituciji. Možda je Jelena pronašla njegov bizar album za devojčice ?

YYY@Zorica Zoka @Crni Alimpije

10.11.2017 16:24

@Crni Alimpije majkina budalo - Ne laži ovaj narod. Miloš nije dobio starateljstvo nad Janom, već psiholog vrhunski, samo ima privremeni smeštaj kod njega. To da li su oni krivi ili ne to je van tvojih komepentencija i vidjenja. o tome odlučuju nadležne institucije. zato ne lujpetaj više.... nego polako sačej ishod.... koji će biti iznanadjujući za sve...vas nevine...na nasipu sigurno nije ubijena već bačena, da jeste bilo bi "krvi do kolena", nakon takvih monstruoznih udaraca.Nnajteže kazne za ubicu i saučesnike....

Sabina

10.11.2017 11:42

Sta i ovaj sad lupa,jesi i ti dobio neku lovu ili bi... strasno,nema dokaza ,ima dokaza sigurno 101, samo ko stiti ove gavrane, ali neka se desi tim isto takvo zlo delo jer se ne plase Boga,bilo ko od njih stati u odbranu te zle porodice. Jadno to dete samo ostade bez onako divne i brizne mejke po tom ostade i bez bake divne zene koja umri za cerkom. Nedaj boze tuga,drzava sto pre da ovo osudi ,jer desavace se ove stvari i desavaju zato sto se ne kaznjava,ma smrtna kazna mucki!!!

Sandra

14.11.2017 23:13

@Sabina - Sabina, spominjete Boga, smrtnu kaznu zlu porodicu, 101 dokaz???????????Bog vama nebih dozvolio da sudite. 101 dokaz? U slucaju da porodica Marjanovic nije odgovorna za strasno delo(do sad je tako) onda vi pomazete ubici

Manja

10.11.2017 11:57

Veoma cenim uvazenog gdina Filu,ali mislim da tuzilastvo jos nije pokazalo sve dokaze i da ga ne bi uhapsili tek tako zbog pritiska javnosti,jer znaju da je to fatalno i da ne mogu da mu sude 2 puta za isto delo i da jos moraju i odstetu da mu daju.Maric sam kaze da mu je on odmah rekao kad je video Zorana da je ubica.Zaista,za sada svedoci su klimavi,a i neko iznutra je dobro odradio i odradjuje posao da sto vise ometa istragu.

besplatan savet

10.11.2017 15:48

@Manja - @manja...Tako mali Perica zamišlja pravo.Probaj neki drugi posao jer za pravnika treba malo škole.

zagondžija

10.11.2017 12:02

ti znaš da li ima dokaza dokaza ima i previše

Sanja

14.11.2017 23:06

@zagondžija - Zagondzija, Mozda je steta da vi ne osudjujete ili sa ovim komentarom pomazete ubici

Тртрћко

10.11.2017 12:57

КАДА СЕ УБИЦА НЕ ОТКРИЈЕ У РОКУ ОД ДВА ДАНА СВЕ КАСНИЈЕ ЈЕ ,,МЛАЋЕЊЕ ПРАЗНЕ СЛАМЕ,,?Знајући колико су наше судије аматери чудим се што нису већ до сада осудили Зорана на 21 годину робије НА НЕВИЂЕНО?Срећом што судије не читају новине!Потпуно непотребно лежи у затвору јер свако је НЕВИН док се не докаже супротно.Довољно је да министар правде на предлог председника државе НАРЕДИ - Зорана пустите? ... А он онда да пресавије табак и ,,не гине му на руке,, десет милиона!Вољ му динари или еври!

cccc

10.11.2017 13:22

Ajde više osudite ubice i cao.Dosta ove serije više. I ti Marijanovici aman dosta vise sa njima.Drzava da ih sve pošalje u zatvor da se javnost više smiri i odmori od njih

glava

10.11.2017 14:40

@cccc - Slobodno se ti odmori,i posveti kucnim aktivnostima! Nece valjda osuditi Marjanovice da bi dokon narod odmorio glavu?!

cccc

10.11.2017 16:55

@cccc - glavo ovo je bilo sarkasticno

Pedja

10.11.2017 13:25

Zašto se niko ne interesuje za ubistvo koje se desilo 2005 godine kod istog tog kanala kada je ubijen poznati Beogradski galerista Petar Bojović.Da ne napominjem da tužilastvo i SUP kaskaju 12 god.u mestu i ništa ne rade. Na zalost zivimo u drzavi gde su moguci savrseni zlocini. I o tome su pisale novine pa slucaj nikada nije rasvetljen.Dokle god ne izađu sa čvrstim dokazima od toga nema ništa.

Marija

10.11.2017 13:44

Neozbiljna i neutemeljena priča. Lukavo menjanje teza!!???

čitam i krstim se

10.11.2017 13:47

Ovi "pravnici" iz komentara će početi da spaljuju veštice.Jedan kaže:"tužilac nije lud da sve dokaze iznese na videlo". Jadnik ne zna da tužilac ne sme da sakrije ni jednu sitnicu od advokata odbrane.Ali dokon narod uvek voli da se meša u ono što ne razume.Bez valjanog dokaza ovaj će izaći kao mučenik pa i da je stvarno ubica.

GLUMICA

10.11.2017 14:26

@čitam i krstim se - Krsti se i dalje i nemoj da citas...jer to nije za tebe:(

Zorica Zoka

10.11.2017 15:27

@čitam i krstim se - On i jeste jedna velika zrtva, zajedno sa svojom neduznom porodicom. Zapanjujuce je koliko ljudi vole da guraju nos u sve, a elementarne stvari ne znaju. U nedogled da pisu svoje lazi, oni istinu ne mogu promeniti. JER, ZORAN, NITI BILO KO IZ NJEGOVE PORODICE NIJE UBICA. PODRSKA ZORANU I NJEGOVOJ PORODICI, POSEBNO MILISU

vle

10.11.2017 16:22

@čitam i krstim se - @ZoricaZoka verujem da je osoba koja mu je otvorila grupu za podrsku neko ko apsolutno radi protiv Jeleninog muza, svaka njena objava je to dokazala.Kako bi se uopste ona odjednom zainteresovala za njega, ako ne po necijem zadatku..inace je puno, puno doprinela da se javnost okrene protiv njega,i kao i mnogi u ovom slucaju,max se trudila da zamagli istinu. Zoranu savetujem da misli na svoju decu, i na to koga prima u njihove zivote..jer deca nastavljaju da zive, sta god da bude sa ocem....

Zorica Zoka

10.11.2017 16:52

@čitam i krstim se - Tvoja tvrdnja bi se ispostavila kao tacna u slucaju da se dokaze Zoranova krivica, STO NIJE MOGUCE, JER COVEK NEMA VEZE SA UBISTVOM. U tom slucaju bi ta teza "zamagliti istinu" bila u redu. A, ovako ne, jer grupa podrske je samo pisala bas istinu da Zoran, niti bilo ko iz te kuce nemaju veze sa zlocinom, a to ce se i pred nadleznim dokazati. Dakle, istinu zamagljuju ovi sto pisu i iznose sulude tvrdnje i sto skrecu istragu u pogresan smer, a to je na Zorana i njegovu porodicu

Stefan

10.11.2017 22:56

@čitam i krstim se - Samo se ti krsti, možda ti i pomogne, da razbistriš vijuge i konačno shvatiš stvari kako treba.Zrelost čoveka se pokazuje svojim razmišljanjima i delima a ne samo rastom.Pusti te prazne parole za neko drugo vreme i mesto....

Sanja

14.11.2017 23:03

@čitam i krstim se - Citam i krstim se, ako Zoran nije odgovoran za tesko ubistvo onda sve ove lazi, poneki jednostrani novinari i vecina ljudi koji reaguju sa puno mrznje prema porodici Marjanovic na lazi iz tih laznih novina pomazu ubici

Šojke

10.11.2017 14:31

Sramota Fila koga ti braniš i štitiš.

VIHOR

10.11.2017 16:55

@Šojke - Svoje izjave ne potkrepljuješ činjenicama, olako daješ izjave ujcilju zaštite osumičenog, što ti je i nadležnost. Širokke narodne mase ne može niko obmanuti Samo nastvi tako. Sve je jasno kao dan. Ovaj spor će te izgubiti sigurno... Deset advokata da bude u timu ne može ih oprati. Obrni okreni svi putevi vode ka "kući pune ludaka", kako je i pok.Jelena izjavljivala.Smrskati ženi jlobanju je totalno zlo.Nećemno se zaustaviti sa komentarima dok ubica i saučesnici ne budu okrivljeni.

dp

11.11.2017 00:14

@Šojke - Ako štampa nekoga proglasi ubicom - ne znači da je to istina. Čvrstih dokaza nema, samo prazne priče, spekulacije, pretpostavke. To čitamo mesecima. To nije dovoljno da se bilo ko osudi.

Zoran

10.11.2017 14:38

- Onaj ko je izvršio ovo ubistvo morao je na sebi da ima krv, a ne samo blato. Dok je zverski ubijao Jelenu Marjanović, po ubici je prskala krv, a ne samo blato. U slučaju „Marjanović“ radi se o čisto emotivnom ubistvu... Ne zaboravimo da emocije mogu biti i mržnja i ljubav - kaže za „Alo!” Toma Fila.....Gospodine Tomo Fila ubica koi je ubijao Jelenu imao je krv Jelene a ne blato , ali kada je mrtva Jelena bacana u kanal nije imala na majci krvi nego blato kao i onaj koi ju je bacijo .

Svetozar

10.11.2017 17:09

@Zoran - I da je bilo krvi opet bi rekli da nije ni bilo .Jer se advokatima veruje zato Marjanovici imaju 5 malo im bilo 1 , ali zasto ce im advokati ako nisu krivi?.Mozda ce se oni odbraniti od naroda ali od boga nece.Zivi bili pa videli.

Zorica Zoka

10.11.2017 16:10

Jelena Paunovic izgleda jedina ima petlju da objavi malo istine i cinjenica koje idu u korist Zorana. U vreme orkestrirane hajke na neduzne ljude, zaista treba imati petlju pa objaviti istinu. Nadam se da pomenuta gospodja nece dobiti kaznene mere, jer je skupila hrabrost i objavila ISTINU. PODRSKA ZORANU I NJEGOVOJ NEDUZNOJ PORODICI.

Nenad

11.11.2017 23:46

@Zorica Zoka - Sta ti trazis ovde? Idi otvori jos neku podrsku pa tamo dreci podrskaaa zokiii.

nenad

10.11.2017 16:31

Ovi advokati su neskolovani kada stite Marjanovice ubice Sve njih pohapsiti sta ih smirglate vise . JELENA UBIJENA U KUCI .SADA JE PROBLEM KAKO CE SVE TO DA SE ZATASKA .SRAMOTA JE OD FAMILIJE MARJANOVIC I OD ADVOKATA STO IH STITE.

Sanja

13.11.2017 10:59

@nenad - Nenade, vas komentar govori o vasem skolovanju. Ni osnovno obrazovanje ni vaspitanje. Zar je i to moguce u Srbiji

Sanja

14.11.2017 23:28

@nenad - Nenade, a sta ako vase misljenje nije tacno? Mislite li sa ovim komentarom pomoci da se ubica pronadje, uvrediti familiju Marjanovic ili osramotiti svetsko pravo (dugo su se mase borile da bi advokati mogli postojati, procitajte malo Istorije a i Prava, ako mi nevjerujete)

Svetlana

10.11.2017 16:36

Da li ovi sdvokati mirno spavaju i da li misle kako ce umreti.Gospodine nekad stavite prst na čelo,ne gledate realno.Ne gledate malu Janu nego branite njenog oca ubicu da sto vise u dzepovima imate para.Kako li trosite pare koje ubica i pomagaci daju!!!

V

10.11.2017 16:40

Koliko toga je ovde pisano...konstantno su objavljivane nove informacije, a komentarisalo se sa jedinom zeljom - da se pronadje ubica. Zasto se ne objavi sta je tacno pronadjeno na mestu gde je Jelena nadjena, pa da zaista ljudi koji ovde pisu pokusaju da nesto zakljuce, jer ovako deluje da se nesto uporno krije..Sta je sa tim nepoznatim DNK uzorkom, npr..gde je bio njen mobilni kada je nestala, policija ga je locirala, i nista...i dalje, mnogo pitanja, mnogo verzija, a istina je samo jedna...

YYYY

10.11.2017 22:43

@V - Nadležne institucije su upoznate i svakako da neće niko naklapati po medijima o važnim podacima. Polako a sigurno, sve se privodi kraju... Ubica i saučesnicijdobiće kazne adekvatne našem Krivičnom zakoniku. Nikada nismo izbugili u veru u čast i dostojanstvo nadležnih institucija. Samo napred....

Biba@

10.11.2017 23:24

@V - Da nemaju dokaza nebi ga drzali u zatvori jer u suprotnom morali bi ukoliko se dokaze da nije kriv,da plate odstetu gosp. glumcu Marjanovicu!Tako da ja mislim da sud ima itekako valjane dokaze

jasno

10.11.2017 16:42

ma nema govora, ubica je, ovako ili onako tj licno uradio ili narucio

Sanja

14.11.2017 22:47

@jasno - jasno, u slucaju da nije teko kako vi tvrdite sa ovakvim vestima (Informer, Telegraf) i reakcije kao vase pomazu ubicu

sremica

10.11.2017 16:50

Jel mu to zlatna kopča na kravati?

Eh

10.11.2017 17:57

@sremica - Eh kako primitivno zavidan komentar...sacuvaj me boze.

Meda

10.11.2017 18:05

@sremica - Verovatno.

coveculjak

10.11.2017 18:34

Matori pitaj nekoga da ti objasni koliko je nauka napredovala, nije ovo predratna advokatura

Sanja

10.11.2017 19:49

@coveculjak - coveculjak, ocito je da ste vi iskljuceni iz obe nauke i tu predratnu a i sadasnju

Kolporter

10.11.2017 18:54

Čovek je u pravu!! Dokaza nema,samo nagađanja i čaršiska blebetanja!

Mikan

10.11.2017 22:38

@Kolporter - Dal će biti da je tako??????????????????? Filo štap i pecanje, vreme ti je... za relaksaciju, ne davi više.

Sanja

14.11.2017 22:42

@Kolporter - U slucaju da porodica Marjanovic nije odgovorna za tesko ubistvo pokojne Jelene onda dosta laznih informacija (na primjer Informer, Telegraf..) i reakcije veciene ljudi POMAZU UBICI

ccvr

10.11.2017 22:30

joca@ niko nije video sam cin ubistva, stvarno mnogo ubistava je reseno a da niko nije nikog video i to cak posle mnogo godina. a varikina nije dokaz ali upucuje da je ciscena kuca pa njeni prsti nokti pa njihovo laganje zorana i njegovog oca laznih izjava. o cemu bre ti pricas niko ovde nije blesav.

jocaaa

11.11.2017 08:33

@ccvr - Ama slazem se da su sumljivi ko penal na ivici sesnaesterca... ka sam ranije sumljao na svalera..al valjda bi se i taj svaler do sad pronasao.....ali kazem...nema tu cvrstih dokaza da je on ubica

senad

10.11.2017 23:15

Nista ako se ne dokaze imace pravo da tuzi drzavu bice onda jos jedna realiti zrtva.

DUŠKA

10.11.2017 23:29

Jelena je žrtva porodičnog nasilja. Najteže kazne za ubicu i saučesnike.Da je ubijena na nasipu, bilo bi krvi "na tone" koliko udaraca je primila. Ubijena je na drugom mestu, samo je bačena u kanal i dokrajčena. Od silnih udaraca slezina joj je pukla , imala je i modrica po telu, znači dovežena je čak i mrtva...prethodno presvučena.Zašto nema kapi krvi po odeći?Blato je samo dokaz da je učestvovao u bacanju leša..... Jeca, žena koje više nema.Čovek.Majka.Prijatelj .Drug.

Love

11.11.2017 12:05

Ako je I za saucesnike u zlocinu kazna slicna kao za pocinioce, zasto se ne podnese protiv Zorana takva vrsta opruznice jer za to dokazi postoje!? Buduci da ni Zoranu niti bilo kojem clanu te porodice nije u biti da razrese slucaj, jasno se vidi da su svi saucesnici ovog zlodjela !Drzava ne cini njima uslugu , vec steti tom detetu I drustvu da razumiju zasto postoji socijalni radnici! Brat pedofil, sektas cuva dete !