Protest kombi prevoznika
Tanjug/Dimitrije Goll 07.02.
Protest kombi prevoznika

Tanjug/Dimitrije Goll 07.02.

Protest kombi prevoznika, Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Član udruženja kombi prevoza putnika Predrag Marić rekao je da su svi okupljeni privrednici kojima preti obustava poslovanja.

On je ukazao da je narod koji putuje kombijima prepoznao taj vid prevoza, te da i Srbiji kao maloj zemlji odgovara ova vrsta usluge koju nude kombi prevoznici.

"Kombi prevoz postoji već 20 godina u Srbiji i ne vidimo nijedan razlog zašto ne bi nastavio i dalje kao takav da postoji", naveo je Marić ukazjući da su sva vozila visoke kategorije, bezbedna, te da sva sedišta u njima imaju pojaseve i da će staviti te tahografe.

Protest kombi prevoznika

Tanjug/Dimitrije Goll 07.02.

Protest kombi prevoznika, Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Želimo da se izborimo za prava i da dobijemo šansu od države da se usaglasimo sa zakonom, da zajedno napravimo taj zakon.hemo svi staviti te tahografe.

Kako je rekao stvar je u tome što ima dosta destinacija gde autobuski prevoz ne može da vozi, ili ide sa malim brojem putnika i ukazao da treba naći zajednički interes i sve resiti "na pravi način".

Komentari (6)

s

07.02.2017 13:42

Podrska vozacima, zbog njih samih, njihovih porodica, zbog mnogobrojnih putnika. Ako je fabrika proizvela takav vid prevoza ko smo mi da ga ukidamo. Ako treba tahograf, dati im rok da se ugradi, ograniciti brzinu ako je potrebno ali dozvoliti taj vid prevoza. Sta ce seljani iz zabacenih delova zemlje gde bus prevoz ne saobraca sto zbog broja putnika , sto zbog uskih puteva? Razmislite malo sta radite!

MITA BEKRIJA

07.02.2017 14:45

NE UZIMATI LJUDIMA KORU HLEBA.

Kvazimodo Sorabius

07.02.2017 17:52

Srpska Nasilna Stranka tako kaze, tako pise u crvenoj knjizici citata Velikog Vodje! A u stvari, krivi su ovi glupavi glasaci, pa beli listici... Nije valjda da ce gradjanski rat resiti ovo elementarno nasilje nad narodom na sve strane? Pljuc, pljuc, pljuc.

Ja

07.02.2017 23:57

Ja vise volim da se vozim kombijem nego autobusom, mnogo brze i udobnije stignem tamo gde sam krenula, a nisam cula nijedan pametan razlog zasto se ukida ta vrsta prevoza. Ocigledno nekom smetaju, pitanje je kome i zasto.

sms

08.02.2017 18:15

"Kombi prevoz postoji već 20 godina u Srbiji i ne vidimo nijedan razlog zašto ne bi nastavio i dalje kao takav da postoji", naveo je Marić. A porez ne placaju vec 20 godina. Dobro im sto ne placaju porez. Traze jos nekoliko godina da bi uskladili kombi vozila sa propisima. I da i dalje ne placaju porez.

Pera

10.02.2017 23:27

Odmah im oduzeti vozila. Navikli su poslednjih 20 godina da kradu. Protestuju samo 100% nelegalni prevoznici. Legalan prevoznik koji placa poreze jedva prezivljava jer divlji ostvaruju ekstra zaradu. Jednom i kod nas da se uvede red. To sto oni rade nikada nije bilo dozvoljeno, samo su sada predvidjene adekvatne mere i kazne za suzbijanje nelegalnog rada. Konacne nesto dobro da prepisemo od Nemaca. Kada bi malo prepisali i propise o zastiti radnika...