Lidija Vukićević
Printscreen
Lidija Vukićević

Instagram

Lidija Vukićević, Foto: Instagram

Da li je razvod sramota?

Nikad nije bilo sramota, a kamoli danas. Kada nešto ne ide, ne treba živeti u tome. Svako ima pravo na svoj život i na svoj odabir, tako da se u svakom slučaju treba razvesti ako nije dobar brak, jer tu stradaju svi.


Šta mislite o homoseksualcima i da li podržavate da im se dopusti sklapanje brakova i usvajanje dece?

Što se mene lično tiče, ja nemam ništa protiv. Stvarno. Neka stvaraju brakove, neka rade šta god hoće. Ja imam divne prijatelje koji su gej i nemam problem sa tim. Ipak, nisam za to da usvajaju decu.

Da li je abortus greh?

Moram da budem iskrena, za mene je abortus uvek greh. Zaista mislim tako.

Da li je sramota ići kod psihijatra?

Nikako ne mislim da je sramota ići kod psihijatra. Kao što ljudi idu kod lekara za razne bolesti bubrega, glave, pluća..., tako treba ići kod psihijatra, kad je naša psiha u pitanju. U svakom slučaju, to uopšte nije sramota.

Kome je potrebno, naravno da treba da ide. Apsolutno to podržavam!

Da li treba legalizovati lake droge?

Ja sam živela u Holandiji, zemlji u kojoj je marihuana legalizovana. Tako da ja nemam nekih problema s tim, niti bih to branila. Kažu stručnjaci da je u zemljama u kojima je legalizovana marihuana manji postotak narkomana. Tako da, što se lakih droga tiče, stvarno treba dobro razmisliti.

Da li treba legalizovati prostituciju?

Ja cenim taj posao, iskreno da vam kažem, i žene koje se bave prostitucijom, jer je to veoma težak posao. Nikada ne pljujem po njima. One koje se time bave pošteno rade svoj posao. Mnogo je nepoštenije ono što se ne zove prostitucija, a radi se na isti način. Ima dosta primera, u koje ne bih dalje ulazila. U svakom slučaju, najmanji su problem one koje priznaju da se time bave.


Da li treba legalizovati eutanaziju?

Apsolutno se slažem da je treba legalizovati.

Da li je samoubistvo greh?

Ne znam ko je to rekao, ali rekao je ovako: “Ponekad je hrabrost biti kukavica”, tako da bi definitivno to bio moj odgovor na ovo pitanje.


Šta se dešava sa nama nakon smrti?


Lično verujem u zagrobni život, kao prava hrišćanka. Tako da uvek govorim: “Smrt je samo vidljivi prekid ljubavi u životu i ništa više.”

Naslovna strana Vip magazina za 21. novembar

Alo!

Naslovna strana Vip magazina za 21. novembar, Foto: Alo!

 

Komentari (4)

dejo

21.11.2017 23:19

hoce ovoj sa mravinjakom Kalabica na glavi reci vec jednom da je SMORILA , ali zeno prolupala si i dosadila , a da bar pametno znas sta reci , e Mrkela gromovi te ne ganjali sto nam je uvali

nedjo

21.11.2017 23:53

svidjaju mi se odgovori

Seljo

21.11.2017 23:54

Sa moje tacke gledista, bravo!

Pera Detlic

22.11.2017 16:55

I ja posteno platim....cist racun duga ljubav.