Dobri drugari: Jasmin i Dragan
facebook
Dobri drugari: Jasmin i Dragan

facebook

Dobri drugari: Jasmin i Dragan, Foto: facebook

Jasmin Jovanović (28) je lovačkom puškom ubio svog dobrog druga Dragana Milutinovića (46), a zatim izvršio samoubistvo. Niko ne zna tačnu verziju tog događaja, ali, kako nezvanično saznajemo, prilikom pokazivanja lovačkog karabina Jasmin je opalio i usmrtio Dragana.

Sa njima je bio i Jasminov brat od strica Slađan, koji je prišao da pomogne Draganu. Jasmin je video da Dragan ne daje znake života, uzeo je pušku i rekao Slađanu da on to ne može da izdrži, te istrčao iz vikendice na potesu Velike livade u blizini sela. Zatim je izvršio samoubistvo.

Jasminovo oružje

facebook

Jasminovo oružje, Foto: facebook

- Nemam šta o tome da pričam i nemojte da me zovete džabe. Ne znam šta se dogodilo - kazala je Jovanka, majka pokojnog Jasmina.

Njen drugi sin, Miljan, 2006. godine je silovao i ubio Milosavu Stojanović (92) iz istog sela i još je u zatvoru. Draganov otac Milan (71), slomljen od tuge, jedva je izustio da mu se kuća u proteklih sedam godina ugasila.

U šoku:  Milan Milutinović

Z. G.

U šoku: Milan Milutinović, Foto: Z. G.

- Pre četiri godine sin Ljubiša (34) udavio se dok se kupao u banji, doživeo srčani je udar. Ne znam da li je neko prokletsvo ili šta je, ali ne znam šta sada da radim ovako sam... Pre toga su u razmaku od 40 dana umrli majka, otac i supruga - sa suzama priča Milan.

Njegovi rođaci se plaše, jer je najavio da će izvršiti samoubistvo.
- On je mrtav čovek nakon tih silnih nesreća. Treba svi da pomognu Milanu, jer ga je snašla nesreća za nesrećom - rođaci.

Komentari (4)

max

19.09.2016 07:28

i posle mi uhvatimo se za neku glupost i kao imamo neki problem u zivotu a u stvari kakvih muka sve na svetu ima nismo ni svesni

Slavko

19.09.2016 07:36

SVE SNS FACE

Vera

19.09.2016 08:30

Е ово је заиста страшно!

sremica

19.09.2016 15:35

Silovao i ubio stricu od 92 godine, mora da je prokletstvo primitivna Srbijo!