Ivana Nikolić urednik
alo.rs
Ivana Nikolić urednik

alo.rs

Ivana Nikolić urednik, Foto: alo.rs

I otkriti im da bi najbolje bilo da se okrenu i samom đavolu, jer bi, možda, tad više bili ljudi.

Čemu moj bes? Zbog činjenice da je par iz Požarevca umalo ubio svoju tek rođenu bebu, odbijajući da potpiše da dete primi transfuziju, kako se ne bi „uprljalo”! Kako beše, Jehovini svedoci veruju da duša stanuje u krvi, pa transfuzijom rizikuju da grešnik uđe u njih, ili tako nešto? Više nije ni važno, jer nijedno objašnjenje neće moći da me ubedi da neka religijska pisanija mogu da ubiju onu najveću veru u tebi - roditeljsku!

Ne znam u šta treba da veruješ da bi pristao da svesno ubiješ svoje dete i zabraniš lekarima da mu pomognu. Ti nisi religiozan čovek, ti si monstrum! Odakle mi pravo da vas pljujem? U tome što znam na stotine majki koje bdiju po bolnicama spremne na sve samo da njihovo dete ozdravi. Zbog toga što gledam na stotine parova koji ne mogu da se ostvare kao roditelji. Zbog toga što znam kako izgleda spustiti mali beli kovčeg u zemlju i umirati od tuge, a nemoćan si da išta promeniš! Otud mi pravo da vas napadam i zovem najpogradnijim imenima.

Što se mene tiče, vi ste monstrumi, ljudi ispranih mozgova i dno svakog društva. Prosto mi je žao što je ikakva sila, bila Božja ili koja god, dozvolila vama da postanete roditelji. Još žalije će mi biti ako vam nadležni sutra vrate starateljstvo koje su vam privremeno oduzeli. Tada neću birati reči o njima, to će samo biti dokaz da smo svi odavno zaprljani, primali transfuziju ili ne. 

Komentari (2)

Gagili

28.11.2017 07:08

Bravo za članak. Pitam se ko je dozvolio da u Zemunu ispred objekta strave i užasa stoji tabla "Hrišćanska zajednica"? Užas, gori od kancera.

Bubi

28.11.2017 08:19

@Gagili - Sekta! Ona najgora