Sloba i Luna
Youtube printscreen
Sloba i Luna

Youtube printscreen

Sloba i Luna, Foto: Youtube printscreen

Takmičari su igrali igru sa toalet papirom i sve vreme đuskali uz muziku.

Među najveselijima je bila Luna Đogani, dok je Sloba sve vreme sedeo i samo pevao.

Kija je sedela na drugoj strani i đuskala u mestu.

Kija Kockar

Printscreen

Kija Kockar, Foto: Printscreen

Bili su vidno raspoloženi do jednog momenta. 

Produkcija je napravila začkoljicu i pustila Radanovićevu pesmu "Stjuardesa".

Luni je odmah nestao osmeh sa lica i sela je, a Kija je pevala i smeškala se.

- Boli te uvo, samo iskuliraj, neka puštaju - govorila je Luna Slobi, nakon čega je on počeo da peva.

 

Komentari (5)

slađa

26.11.2017 17:59

Bravo Kija ti i imas prava da pevas ovu pesmu jel si je debelo izfinansirala. Samo greska jel si finansirala pogresnu osobu ali vratice mu se to debelo

ZR ILONA

27.11.2017 07:05

@slađa - Slobo, care, tvoja krivica ne stoji, uradio si prvi put u životunešto što je za tebe dobro. Našao ženu koju ludo voliš a i ona tebe. Vi ste već pobednici. makar sa njom živeo i u vanbračnoj zajednici van Zadruge, je nebitno.Najbitnije je da si ti srećan. Samim tim i majka Draginja, obzirom da je Luna u drugom stanju, neka se sprema da gaji unuke... Puna podrška. Uz tebe su svi tvoji drugai i prijatelji.Javljno su se oglasili, čak i PINK:u i izneli svoje vidjenje stvar, koje je istinito..

DILKAN

27.11.2017 17:52

@slađa - Ta manipulatorka i prevarantkinja je sama birala i naterala SDlobu da tupesmu snimi, tojenjen izbor.on o ničemunije odlučivao. zašto dajene jpeva, to je bionjen izbor. Ko bičuo zatu provincijalnku da nije Slobe.niko.Ostala bi anonimka.LjujetreLunu po svim portalima, koja je vrh, a bivša ga jevarala sa oženjenimm ujškarcima i u vezi i u braku, a i sada ima ""dečka", a Sloba ljubavnicu, on je oženjen , a gde se to ona nalazi. Volela bih da mito neko pojasni....

Dragivoje

27.11.2017 07:11

Slobo, care, samo napred uz tebe iLunu. Ne dozvoli da te bivša karakondžula dokrajči.Napad je najbolja odbrana.Ulaskom u Zadrugu ona je pokazala, ko je.Ogolila se totalno.Svi su je provalili..Manipulatorka je na kvadrat.Ne zna gde se gasi. Kako si , brate izdržao sa njom, treba ti dodeliti medalju.....Ti ništa nisi uradio da bi se kajao, niti pogrešio. Sa njom si trebao treći dan da se razvedeš... i da nadješ ženu koja bi te volela, a ne da patiš..Lunaje super lik, puna podrška.

Rale Dujin

27.11.2017 08:17

Pa i ova pesmica koja nema nikakve muzičke vrednosti govori više o Kiji nego išta drugo. Sloba je to morao da snimi a izbor je bio njen. Eto sad ima i pesmu o sebi. To je takav egoista i egocentrik. Krtog od žene. Eto sad više nije stjuardesa jer je dijabola popila otkaz. Sad može biti šankerica kod Andrije. Ali Sloba više neće da joj peva.