Nikol Šerzinger
Printscreen
Nikol Šerzinger

Profimedia

Nikol Šerzinger, Foto: Profimedia

Jedna od najatraktivnijih žena na svetu, pevačica Nikol Šerzinger (39), objasnila je da njena porodica nije imala sredstva, i nije mogla da joj obezbedi da se nakon srednje škole dalje obrazuje, te je zbog toga ona bila prinuđena da radi najrazličitije poslove, čak je i davala svoju krv kako bi dobila novac.

- Da bih studirala, radila sam sve - od šminkanja do pevanje opere u italijanskom restoranu Makaroni Gril - rekla je, danas veoma uspešna pevačica za "Kosmopolitan".

Nikol je navela da je bila najsiromašnija u životu tokom studija, i da je tada davala krv, jer joj je novac bio preko potreban. Hranila se najprostijim palačinkama.

- Veoma volim svoju porodicu. Ali nikada nisam imala nekog ko bi mi kupio kola, ili bi me školovao. Sve sam postigla sama, svojim radom - rekla je ona i dodala:

- To me je navelo da sve u životu veoma cenim. I dalje sam veoma pažljiva sa svojim novcem. Nikada ne uzimam ništa zdravo za gotovo.

Komentari (3)

DRITA

10.09.2017 10:08

Eto vidite kako se siromašni studenti izdržavaju i bore! Čestitam ovakvim devojkama koje su dostojanstveno uspele!

Caroline

10.09.2017 12:56

@DRITA - Kod nas traze krv besplatno. Jos kazu niste humani ako ne date krv besplatno. A posto je krv?

anonymus

10.09.2017 11:53

U vezi navedenog clanka treba reci da je vrlo poucan, jer je jedna poznata glumica smogla snage da to javno kaze, a koliko jos ima takvih na Zapadu!Medjutim, skupljaci priloga protiv Kapitalizma bice usreceni ovim tekstom!?Na nasoj sceni ovo ce produbiti postojeci jaz izmedju neoliberalnog koncepta sa uvozom stranog kapitala kako oni misle "humanistickog kapitalizma" i onih drugih drustvenih snaga.