Seks
Shutterstock
Seks
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Međutim, priča koju je neko smislio a koju vam prenosimo u nastavku pokazuje i "drugu stranu medalje". Dokazuje da je za neverstvo uglavnom potreban dobar razlog. Osoba koja se upustila u prevaru često to radi kako bi nadoknadila ono što joj nedostaje kod partnera (partnerke).

Žena je došla ranije kući s posla i našla svog muža u spavaćoj sobi kako vodi ljubav s vrlo atraktivnom mladom ženom, piše net.hr.

“Ti si jedna užasna svinja”, plakala je ona. “Kako si samo mogao to da mi napraviš?! Meni, vernoj ženi, majci tvoje dece! Ostavljam te. Hoću razvod!”

Muž joj je odgovorio:

“Pričekaj samo minutu, ljubavi! Samo da ti kažem šta se dogodilo.”

“Ok, hajde”, promrmljala je, “ali to će biti poslednje reči koje si mi rekao!”

I muž je počeo:

“Ulazio sam u auto po povratku sa posla a ova mlada dama me je pitala da li mogu da je povedem. Izgledala je tužno i nesigurno pa mi je bilo žao i pustio sam je u auto. Primetio sam da je jako mršava, nije dobro obučena i da je prljava. Rekla mi je da nije jela tri dana! Iz sažaljenja sam je doveo kući i podgrejao joj jelo koje sam sinoć spremio za večeru, onu koju ti nisi htela da jedeš jer se bojiš da ćeš se ugojiti. Jadnica ih je pojela u sekundi.

S obzirom na to da joj je bilo potrebno kupanje, predložio sam joj da se istušira i dok je bila pod tušem primetio sam da joj je odeća prljava i puna rupa pa sam je bacio. S obzirom na to da joj je bila potrebna odeća, dao sam joj one farmerke koje ti imaš godinama, ali ih ne nosiš jer su ti preuske.

Takođe, dao sam joj donji veš koji sam ti poklonio za godišnjicu, koji ti ne koristiš jer ja nemam ukusa. Pronašao sam seksi bluzu koju ti je moja sestra poklonila za Božić koju ti ne nosiš samo da bi je nervirala, a dao sam joj i one čizme koje si kupila u skupom butiku i ne nosiš ih jer neko na tvom poslu ima iste takve.”

Muž je uzeo kratak predah i nastavio:

“Bila je tako zahvalna za moje razumevanje i pomoć i dok sam je pratio iz kuće ona se okrenula prema meni sa suzama u očima i rekla: Molim te…je l’ imaš još nešto što tvoja žena ne koristi?

Komentari (1)

soldomilena

22.01.2016 07:02

svaka čćast