Alkohol, flaše
Profimedia.rs
Mrtvac Leš Mrtvačnica Mrtav
Lekari pijanca proglasili mrtvim, Foto: Profimedia

Jedan Rus se toliko kontuzovao od alkohola da je završio u mrtvačnici. Nesretnik inače živi u regiji Kasanki u slabo naseljenom istoku Rusije, a nakon što je popio koju previše, njegovi prijatelji su pozvali Hitnu pomoć.

Po dolasku u bolnicu lekari su ustanovili da je čovek umro od trovanja alkoholom i njegovo beživotno telo su odneli u mrtvačnicu.

- U jednom trenutku se muškarac probudio i nije mogao da shvati gde je. Jedino što mu je bilo jasno jeste da ga boli glava od previše pića i da mu je jako hladno. Te su noći svi kapaciteti mrtvačnice bili ispunjeni, pa se poprilično uplašio kada je oko sebe video mnogo beživotnih tela - rekao je portparol policije Aleksej Stojev, prenosi RT.

U mrtvačnici su shvatili da su lekari pogrešili kada su čuli strašne krike mamurnog Rusa. Straža je zato pozvala lekare i policiju koji su ispitali muškarca, a onda ga pustili kući.

Naravno, prevejani Rus nije otišao kući već je odlučio da nastavi da se naliva. Vratio se u kafanu gde se napio i zatekao svoje prijatelje kako ga oplakuju. Prvi koji ga je ugledao pao je u nesvest, nakon toga su svi opet nastavili da "udaraju po votki".