Dragana Mićalović
Goran Srdanov
Dragana Mićalović

Goran Srdanov

Dragana Mićalović, Foto: Goran Srdanov

Za sve to potrebno joj je mnogo snage i kondicije, ali i da u svakom trenutku izgleda lepo. Za magazin „Blic žena“ „Poznati kuvaju“ Dragana Mićalović otkrila je da vežba četiri do pet puta nedeljno, pridržava se hrono ishrane i, kad god može, beži od gradske vreve u selo Šurica kod Krupnja.

- Moja mama je frizer, a ja najmanje vremena trošim na kosu. Posao mi je takav da mi stalno nešto rade o glavi, menjam frizure zbog snimanja i sve to kida kosu. Zato mi mama stalno govori da stavljam regeneratore, maske, a ja je skoro nikad ne poslušam. Jedino što poštujem, jeste šampon koji pravim. U pitanju je stari narodni lek. U šampon od koprive sipam AD kapi, „bevipleks“, „pantenol“ i ricinus. Doduše, u sve to može da se doda i tinktura koprive. Sve se to izmeša i samo se time pere kosa. Za mesec dana kosa može da izraste tri centimetra - kaže Dragana.

Lepa glumica naglašava da je ova mešavina prava vitaminska bomba za kosu. Kopriva ubrzava perifernu cirkulaciju, „pantenol“ čuva pravilnu funkciju kože glave i stimuliše regeneratvni proces, ricinusovo ulje jača kutikulu vlasi, a AD kapi takođe imaju regenerativno dejstvo.

Komentari (1)

Jelucica

30.05.2016 16:27

Neka hvala. Po tome koliko je tvoja kosa slaba, nisi bas neka preporuka za taj šampon.