Naslovna za: 7.7.2018.
Alo!
Naslovna za: 7.7.2018.

Alo!

Naslovna za: 7.7.2018., Foto: Alo!

EVO ŠTA SPREMAJU OPOZICIJA I ALBANCI

Plan za rušenje Vučića u pet tačaka!

Kako dijalog Beograda i Prištine ulazi u završnu fazu i dok predsednik Srbije vodi borbu za srpski narod na Kosovu, opozicija i Albanci iz Prištine udružili su snage i počeli da rade na zajedničkom planu sa ciljem izazivanja haosa u Srbiji i rušenja Aleksandra Vučića!

TUŽILAŠTVO ISTRAŽUJE POSLOVANJE ĐURE ĐUROVIĆA

Direktor škole na piće i kafane spiskao 200.000 evra!

Beogradska poslovna škola mogla bi bez problema da promeni naziv u, recimo, „Kafana kod Đure“. Naime, ta visokoškolska ustanova, kojom rukovodi Đuro Đurović, može da se pohvali bifeom koji je snabdeven pićem poput nekog elitnog restorana.

OPREZ!

Smrtonosna bakterija vreba iz kukuruza!

Zamrznuti kukuruz šećerac iz fabrike „Grijard“ u Mađarskoj, koja se nalazi nedaleko od srpske granice, verovatno je glavni uzrok smrti petoro ljudi.

JELENA KARLEUŠA OBJASNILA

Skinula sam se gola kad su mi slomili srce!

Karleuša se fotografisala naga za kampanju nemačkog ogranka PETA, a intimne delove tela je prekrila kosom i rukom. Slogan organizacije koja se bavi zaštitom prava životinja glasi: „Radije gola nego u krznu“, a pevačica je u intervjuu za PETA objasnila razloge zbog kojih je ušla u borbu za prava životinja.

Komentari (2)

Ajme majko

07.07.2018 00:50

zarnije mogao plan u 2 tacke , nego bas u 5 , nemogu da pomamtim sve ove tacke XO XO XO XO >>> Kakva crna opozicja ,koga ce oni da smenjuju , pa ja sam Broj 1 disident ,ali sa ovom opozicijom nebi svratio kapucino da popijem # kakva je to opozicja koju cine propale frakcije predjasnjeg rezima ? ## ovo je sve zrelo za Lustraciju , a ove fakcije sto smenjuju Vucica ,treba medalju i zahvalnicu da mu daju sto ih sve nije pohapsio i konfiskovao im imovinu > disident major Dimitrijevic

Milan

07.07.2018 11:27

@Ajme majko - ...Inače, u drugom slučaju i u sadejstvu sa srpskom opozicijom, Albanci će ući na sever Kosova jer se sada''plaše'', sve dok je Vučić na vlasti!? Bravo pčelice Maje...