Princ Hari i Megan Markl
EPA/Facundo Arrizabalaga
Princ Hari i Megan Markl

Profimedia

Princ Hari i Megan Markl, Foto: Profimedia

Princ Hari navodno je izrazio želju da Ed peva na njegovom venčanju sa Maegan Markl. Ukoliko pevač prihvati ovaj poziv, moguće je da će baš njegova pesma "Perfect" biti ona uz koju će mladenci odigrati prvi ples.

Iako se sada pominje da bi Hari i Megan želeli da im Širan bude počasni gost, ovo nije prvi put da se šuška o nastupu Eda na kraljevskom venčanju. Još u decembru su krenule glasine da će on možda biti taj koji će otpevati njihovu omiljenu pesmu, što je jednom prilikom pevač komentarisao.

- Stalno me to pitaju, kao da poznajem kraljevsku porodicu. Upoznao sam Harija jednom! To je bilo 2011. i bilo je samo „Ćao – ćao“… jedva da ga i poznajem – rekao je Ed koji će sada imati priliku da ga bolje upozna.

Još uvek se čeka zvanična izjava pevača o tome da li će prihvatiti ponudu kraljevskog para. Svi se nadaju da će im ispuniti želju, jer ko ne bi voleo da uz Eda odigra prvi ples. Takođe se spekulisalo da će se i grupa "Spice girls" pojaviti na kraljevskom venčanju, iako za sada nije potvrđeno.

Princ Hari i Megan Markl

EPA/Facundo Arrizabalaga

Princ Hari i Megan Markl, Foto: EPA/Facundo Arrizabalaga