Motiv odneo sa sobom u grob: Kastratović (43)
Vladimir Živojinović
Motiv odneo sa sobom u grob: Kastratović (43)

Vladimir Živojinović

Motiv odneo sa sobom u grob: Kastratović (43), Foto: Vladimir Živojinović

„Prijatelju moj, žao mi je što ti ostavljam najteži zadatak da roditeljima saopštiš da sam umro“, napisao je Kastratović u kratkom pismu svom dugogodišnjem saradniku.

Najpotresnije je svakako bilo ono u kojem se obraća svojoj devojci, koju je zamolio da mu „oprosti“ što je digao ruku na sebe i napisao da joj želi svu sreću ovog sveta.

- U pismima koja je namenio ocu i majci govori o svojim željama nakon smrti. Sve je napisao u vidu testamenta. Ni u jednom od pisama ne navodi motiv samoubistva - objašnjava naš sagovornik i tvrdi da se Kastratović ubio iz lovačke puške svog oca, koja je bila u legalnom posedu.

Kako „Alo!“ saznaje, u stanu na Vračaru, gde se ubio advokat, policija je pored oproštajnih pisama na stolu pronašla kovertu u kojoj je bilo 6.200 evra i „ajfon“.

- Stvari su privremeno uzete i biće vraćene njegovim roditeljima nakon veštačenja - dodaje naš sagovornik.
Marko Kastratović bio je sin uglednog advokata Strahinje Kastratovića. Prošle godine Marko je bio meta nepoznatih napadača, koji su ga presreli, uboli ga nožem i oteli mu torbicu sa novcem. U izjavi za policiju rekao je da ne zna ko bi ga i zbog čega napao.

Ocu pozlilo

Kako „Alo!“ saznaje, Markov otac Strahinja Kastratović završio je u Urgentnom centru nakon što je saznao za tragičnu vest.

Komentari (11)

TUGA

22.06.2016 17:20

Sad tek pazljivo pogledah lice i oci. Ovo vreme odnosi ljude koji su senzibilni i ranjivi. Povrskno glenano skockan ,uspesan mlad covek ,na drugi .neko ko nece moci da izdrzi pritisak.Cetvrta generacija advokata u istoj kuci,a od pre neki dan to vise nije nista sa ovakvim epilogom.Vrlo potresno.

tifusar

22.06.2016 19:27

@TUGA - a pajdomanski zubi? nemas ti pojma samo lupetas!

TUGA@tifusar

22.06.2016 21:04

@TUGA - Vidim i to,nazalost. Sad je gotovo.

NEDJA

22.06.2016 20:18

Mozes nekog da nateras da napise deset oprostajnih pisama s pistoljem na celu

mr burns from simpsons

22.06.2016 21:25

ja sam izgleda mnogo glup pa ne razumem nesto u clanku: sta je radila oceva puska u stanu sina? oruzje se registruje na jednu osobu, u ovom slucaju oca, znaci da je puska bila u ilegalnom posedu a otac nije morao da bude advokat da zna da njegova puska nikako nije smela biti kod sina..predpostavicemo da ju je dao sinu za svaki slucaj posle napada sto po zakonu cini "udruzivanje radi protivzakonite akcije"

Maggie Simpson

25.06.2016 23:48

@mr burns from simpsons - Ne izgleda, nego jesi! Prvo i prvo, OVO JE NOVINSKI CLANAK (citaj nasumicne i neproverene informacije), odnosno, bolje reci, slobodno interpretirana vizija autora teksta, a ne izvestaj ili zakljucak o istrazi koji je sastavljen od starne STRUCNIH LICA koja vode istragu (policija i tuzilastvo).

Maggie Simpson

26.06.2016 00:11

@mr burns from simpsons - Drugo, sto se tice puske, da li mozes da zamislis da je mozda otac kupio nekada pusku, i legalno je posedovao. Zatim nakon puno godina, otac sinu pokloni pusku, puska se prevede na sina (ugovor o poklonu npr.) i pritom se izda dozvola (opet citaj: legalan posed). Tako da mi ovo tvoje "udruzivanje radi protivzakonite akcije" (koje si verovatno guglao da bi ispao pametan) vise lici na segment jedne humoristicke emisije na TV Prva, gde se zavitlavaju sa izrazima koje koristi pevaljka Vendi

drAgi

22.06.2016 22:10

Da smo se ovaj i ja nekad sreli i da me je pozvao na kafu ili pivo - ja bih gledao kako da pobegnem, a ne da mu pridjem. Mislim; vidi se da nije bio duhovno zdrav. P.S. Ne izvinjavam se.

Neko

22.06.2016 23:58

ednog, mladog momka, zajedno, otac i sin, Kastratović, ponašali su se, kao da je neka životinja ubijena. Tada su branili ubice. Bez imalo saosećanja, prema rodbini poginulog, uspeli su da odbrane beskurpulozne ubice, naravno uz pozamašnu sumu novca. Sad Kastratović razume roditelje koji su izgubili dete. Eh, moj Strahinja, vidiš kako boli smrt, tvoga Marka? Igrom slučaja i ubijeni momak se zvao MARKO

Neko

23.06.2016 03:58

@Neko - Nedostaje deo mog komentara... Pa, zar oni imaju osećanja? Kada su zajedno, otac i sin, Kastratović, prisustvovali rekonstrukciji ubistva jednog mladog momka, A kasnije i na suđenjima, ponašali su se, kao da je životinja ubijena. ...

Lee

23.06.2016 15:13

@Neko - Čovek je radio kao advokat ili ti to nije jasno. Zamisli kad lekaru u urgenti centar dođe kriminalac koji je nastradao u saobraćajnoj nesreći. Da li lekar može i sme da ga izbaci?