Deda Muškarac tužan muškarac plakanje
Profimedia
Nemački loto

Profimedia

Ilustracija, Foto: Profimedia

Za Ričarda Lorda (63) kažu da je najveći maler na svetu! Naime, on je više od 15 godina živeo u vanbračnoj vezi sa svojom deset godina mlađom devojkom Mavis Vancik. Međutim, Ričar nikad nije hteo da joj na ruku stavi prsten, te su krajm prošle godine raskinuli i svako je krenuo svojim putem.

Iako su godinama bili u vezi, ovaj vremešni Amerikanac kaže da nije želeo da zaprosi Mavis zbog lošeg iskustva iz prethodnog braka.

- Bio sam u braku 20 godina, ali to se sve završilo s velikom glavoboljom. Ona je dobila decu, imao sam divnu kuću, dobila je i to. Nisam imao ništa ni da jedem. Nakon svega toga, nije mi se žurilo da se ponovo oženim - iskreno je rekao Ričard koji je prošle godine raskinuo sa Mavis.

Ona mu je tad poručila kako 'kreće u bolji život', i zaista joj se to i dogodilo. Nakon što plati sve poreze, Mavis će ostati više od 440 miliona dolara, a u tom novcu moći će da uživaju i njeni čukununuci.

- Mnogo mi je drago zbog nje, nadam se da će uživati u bogatstvu - kaže Ričard, kome mnogi ne veruju da je baš "srećan kao kuče" što mu je bivša draga postala milionerka.