Beba
Profimedia.rs
Beba

Profimedia.rs

Ilustracija, Foto: Profimedia.rs

- Izvršenom obdukcijom je utvrđeno da je smrt nasilna i ubilačkog karaktera, potvrđeno je iz MUP ZDK.

Iz policije je saopšteno da je Bećirbašić priznao da je ubio bebu.

- Tokom kriminalističke obrade osumnjičeni je ispitan na okolnosti ovog krivičnog dela i tom prilikom je u potpunosti priznao izvršenje krivičnog dela koje mu se stavlja na teret. On je, uz izveštaj o počinjenom krivičnom delu, juče predat u nadležnost Tužilaštvu ZDK, kazali su u policiji, piše "Faktor".

On je priveden u ponedeljak nakon što je u dom zdravlja dovezena devojčica sa višestrukim povredama tela. Lekar, mrtvozornik, utvrdio je da je u pitanju nasilna smt.

Pripadnici MUP-a ZDK odmah su izašli na teren, a uviđaj su obavili pripadnici Sektora kriminalističke policije, kazali su za "Faktor" u Operativnom centru MUP-a Zeničko-dobojskog kantona.

Prema pisanju ovog portala, dete je mrtvo dovezeno u Dom zdravlja i nije mu bilo pomoći. Na njegovom telu je uočeno više povreda kao i tragovi nasilja i zlostavljanja, ispričali su izvori iz istrage.

Navodno je dete prvo pretučeno, pa ju je onda Bećirbašić ugušio jorganom.

Nezvanično, Bećirbašić je živeo u vanbračnoj zajednici sa majkom deteta Nejlom Botić. U MUP-u ZDK je potvrđeno da se ona ne dovodi u vezu sa smrću bebe.

Komentari (4)

Olja

28.12.2016 13:04

METAK U CELO I ZLOCINCIMA I SUDIJAMA KOJI PRELAZE PREKO OVAKVIH ZLODELA ILI I NJIHOVOJ DECI I UNUCIMA ISTO NAPRAVITI,PA KADA POCNU DA PATE I POCNU DA OSECAJU GRIZU SAVESTI ,MOZDA CE SESTI I NAPISATI STROGE ZAKONE,SHODNE UCINJENIM DELIMA ,INACE SRBIJA ODE U SMECE ,NISTA OD NJE! SVE VISE MORALNO TONEMO,A ZASTO SE NE KAZNJAVAJU?,ZATO JER SU POTENCIJALNI BIRACI!SRAMOTA I GREHOTA,PO OVALKO SVKODNEVNIM TUZNIM I SRCEPARAJUCIM VESTIMA ,ISPADOSMO STVARNO GENOCIDAN NAROD I SRAMOTA ME JE STO SAM SRPKINJA!

Нена

28.12.2016 16:53

@Olja - Жено, ово се десило у Зеничко добојском кантону Федерације БиХ, прво прочитај шта пише, нема потребе одмах по Србима!Није овде реч о НАРОДИМА већ о нељудима који ураде оваквав неки злочин и за то не буду адекватно кажњени!Иначе, готово сваки дан сличне вести пристижу са свих страна света, нисмо ми ни бољи ни гори од других, када бих набрајала, дуго би трајало, Од САД до Кине, на жалост, злочини над децом су постали свакодневница!А да их треба најстроже могуће кажњавати, треба, НАЈСТРОЖЕ!

Mama

28.12.2016 14:54

TAKVE TREBA ISTO MUCITI KAO STO ONI MUCE DECU KAKO SE USUDJUJU DA DIRAJU NESTO STO JE TAKO MALO I NEVINO I NE MOZE DA SE BRANI!??!?!?!,! CRKO DA BOG DA!!!!

nedjo

29.12.2016 00:26

obesiti gada