FK Partizan Grb Logo
partizan.rs
FK Partizan Grb Logo

partizan.rs

Ilustracija, Foto: partizan.rs

Grupa od oko desetak navijača Dinama napala je delegaciju Fudbalskog kluba Partizan, koja se nalazi u Kijevu, gde crno-beli igraju meč poslendjeg kola grupne faze Lige Evrope. Pretučeni su snimatelj kupske televizije F. B. i montažer N. P., koji je prema informacijama s lica mesta prošao dosta teže.

Napad se, prema rečima portparola kluba Biljane Obradović, dogodio nekoliko sati uoči početka meča i to ispred hotela u kojem  se nalazi ekspedicija srpskog osvajača duple krune.

Povodom ovog incidenta oglasio se novinar TV Partizan Željko Pantić. Niko nije dramatičnije povređen, pukla je jedna arkada i nekoliko udaraca su dobili. U svakom slučaju vrlo neprijatan incident gde mi moramo sada da razmišljamo o svojoj bezbednosti ispred ovog hotela.

- Huligani su očigledno znali da smo ovde i napali su naše snimatelje na nekih desetak metara od hotela u kom smo smešteni. Ljudi su išli u restoran da jedu, a huligani su ih sačekali na ulici. Čuli su da govore srpski, a onda su ih napali. Niko nije dramatičnije povređen, pukla je jedna arkada i nekoliko udaraca su dobili. Porodice treba da budu mirne, nema smrtonosnih povreda ili povreda koje ostavljaju posledice. U svakom slučaju vrlo neprijatan incident gde mi moramo sada da razmišljamo o svojoj bezbednosti ispred ovog hotela - rekao je Pantić.

Komentari (1)

SRAMOTA

07.12.2017 17:13

TESKA SRAMOTA.