kula
Miroslava Obadić
kula

Miroslava Obadić

Kuća Blagoja Bratića u Kuli u kojoj se dogodio zločin, Foto: Miroslava Obadić

Pored Blagojevog tela je pronađen pištolj, a prvi rezultati istrage ukazuju da je reč o ubistvu i samoubistvu.

Sin prijavio Radin nestanak?

Kako saznajemo, Radin sin je, navodno, prijavio policiji da mu je majka nestala.

- Nejasno je zašto je prijavljen nestanak ako je Rada živela kod Blagoja. Pitanje je da li je ona uopšte smela da izlazi iz kuće i šta se tačno desilo kada je odlučila da napusti Blagoja - kaže naš izvor iz istrage.

Zločin se dogodio juče, oko tri ujutru, u Bratićevoj porodičnoj kući, u kojoj je smeštena i fabrika za proizvodnju papirnih kesa. Stravičan prizor je otkriven kada su zaposleni došli na posao. 

Pretpostavlja se da je zločinu prethodila svađa između Blagoja i Rade, koji su kratko vreme bili u ljubavnoj vezi.

- Rada je živela kod njega pet meseci, pa ga je napustila. Upoznali su se kada se zaposlila u njegovoj fabrici za pravljenje papirnih kesa. Bila je jedna od pet žena koje su radile u proizvodnji. Blagoje je hteo da se oženi njom, ali je ona posle raskida sa njim, navodno, nameravala da se vrati bivšem mužu, sa kojim ima sina. Pretpostavlja se da je pokušao da je ubedi da se pomire i da je posle žučne svađe usledio krvavi pir - kažu Blagojeve komšije.

Rada Đukić

privatna arhiva

Rada Đukić , Foto: privatna arhiva

Prema njihovim rečima, Blagoje je bio veoma vredan, ali je izbegavao bilo kakvu saradnju sa meštanima.

- Doselio se pre dve-tri godine iz Hercegovine, kada mu je žena umrla. I fabriku je odande preselio u Kulu. Mnogi su se obradovali kada su čuli da se u komšiluku otvara pogon, ali je on zaposlio samo pet žena. Za sobom je ostavio jednu ćerku, koja je udata za policajca i živi u Veterniku. Kuća i fabrika se vode na njeno ime - prepričavaju komšije koje smo juče zatekli ispred Blagojeve kuće.

kula

Miroslava Obadić

Blagoje Bratić sve držao pod katancem, Foto: Miroslava Obadić

Nesrećna Rada je, kako kažu, kratko živela sa njim, ali niko ne zna pravi razlog njihovog razlaza. 

- Malo je boravila kod njega u kući. Poznavali smo je duže od Blagoja. U Kulu je došla iz Bosne. Ima šest sestra i dva brata. Bila je tiha i fina. Svima se kulturno javljala i bila je druželjubiva dok njega nije upoznala - pričaju naši sagovornici.

Policija je obavila uviđaj, a tela su preneta na Institut za sudsku medicinu na obdukciju.

Komentari (5)

TANJA

17.04.2018 08:38

AKO JE TO RAZLOG-STO ZENA NECE DA ZIVI SA NJIM-ONDA JE TO VAN PAMETI.NECE TA ZENA.IMA KOJA BI HTELA.IMAO JE NEKI POREMECAJ VEROVATNO.AJD STO UBI SEBE.AL STO ZENI ODUZE ZIVOT.TRAGEDIJA I ZA TU DECU KOJA SU OSTALA POSLE NJIH.

vava

17.04.2018 12:00

@TANJA - Ljubomora

Velika slova

18.04.2018 08:17

@TANJA - Zasto vicete na nas?

Цицка

17.04.2018 10:45

Жене , жене , ја не знам шта ће вам уопште мушкарци , ако вам требају да би сте видели да ли сте пожељне мало флертујте па када видите да јест шут карту и ни за шта вам друго не требају , ако вам требају деца код гинеколога у банку сперме д а изаберете лепо и паметно ако вам треба за оне ствари то ваљда умете и без њих а ако се баш одлучите за некога онда у полицију да видите д али је пријављиван ако јесте а није процесуиран бежте јер полиција не ради како треба, бившу пронаћи, радно место, комш

Цицка

17.04.2018 10:47

Не допада им се ни када хоћете ни када нећете , ето им лутке нека уложе па нека се на њима иживљавају исто важи и за жене јер има истих таквих жена , нека купе мушку лутку па нека дрндају до миле воље .