Vlada Mandić
Emil Čonkić
Vlada Mandić
Vlada Mandić, Foto: Emil Čonkić

Tužiteljka je u završnoj reči zatražila da se Draženko Mandić kazni jer je 2002. godine na Ušću ranio Dejana Markovića, bivšeg telohranitelja Momčila Mandića, oca poznatog rukometaša.

Markovićev advokat Ivan Bajazit, koji privatno goni Vladu Mandića, zatražio je da se rukometaš kazni jer je, kako je naveo, namamio u klopku njegovog klijenta da bi ga Draženko Mandić ranio pištoljem.

U završnoj reči advokat Momčilo Bulatović, koji zastupa Vladu Mandića, izjavio je da je ceo slučaj nemoguća konstrukcija i da je ovaj proces montirala bivša demokratska vlast, kako bi se osvetila Momčilu Mandiću. On je naveo da je oštećeni Marković iskorišćen od strane DS-a kako bi se uništio Momčilo Mandić i da tu leži ključ svega.

Vlada i Momčilo Mandić
Vlada i Momčilo Mandić, Foto: Emil Čonkić

U završnoj reči poznati rukometaš rekao je da se pridružuje rečima svog branioca:

- Naravno da ovo nisam uradio - rekao je Vladimir Mandić.

Prethodno je svedočio veštak koji je analizirao listinge razgovora Vlade Mandića, ali je odbrana osporila njegovu tvrdnju da je taj dokument verodostojan i istakla da je podmetnut tokom procesa.

Komentari (1)

Mica

29.01.2016 15:54

naravno da nije kriv on je clan SNS. Moze li nesto bez uplitanja DS? Sta je Senior Mandic smetao DS? Bas neobicno! Njegovi sms se ne priznaju na sudu, a drugi... Sad cemo da vidimo koliko je pravosudje nezavisno.