Muškarac korset, Amnezija Ibica
Profimedia
Muškarac korset, Amnezija Ibica

Profimedia

Ilustracija, Foto: Profimedia

 

Da vam je neko ispričao ovakav scenario za film, rekli biste: daj, ne preteruj. Ali sve ovo se stvarno dogodilo u Hrvatskoj, i, što je najgore, sve je zakonski potpuno čisto!

Naime, jedan muškarac, koji se predstavlja kao žena, zaveo je izvesnog starca iz Zagreba, bio sa njim četiri meseca, a posle smrti nesrećnog čoveka, nasledio njegovu trospratnu kuću! I to nije sve. Ostatak imovine podeliće sa decom pokojnika!

- Otac je umro ubrzo pošto je potpisao dokumente o nasledstvu. Mi smo te potpise odneli na veštačenje grafologu i - prropisno se iznenadili! Shvatili smo da se radi o muškarcu. On tvrdi da je promenio pol, iako mu u dokumentima još, doduše uz žensko ime, stoji "muški pol"! Tvrdi da se podvrgnuo operaciji u decembru prošle godine, a sada je navodno opet na operaciji promene pola u Beogradu, priča ćerka preminulog starca.

Ali da sve bude još luđe, slučaj starca nije jedini. Nedelju dana nakon što ga je sahranila, ta osoba je u kuću koju je nasledila od starca dovela novog muškarca. Tvrdi da je s njim trudna i da nosi blizance! Iako je jasno da je to nemoguće, muškarac je potpisao kako priznaje tu decu!

Pošto i ovaj muškarac očigledno ima psihičkih problema, policija ga je odvela nazad u njegovu porodicu, koja je u međuvremenu prijavila njegov nestanak.

Mislite da priča nije istinita? Jeste. Tvrde na hrvatskoj TV Nova, na kojoj će o ovom slučaju biti emitovan dokumentarac.

Komentari (1)

lenka iz komšiluka

27.09.2016 11:01

Sve iz članka je istina. Muškarac se zove Tito Gubić iz Bjelovara. Novo ime mu je Ivana Zdravka Josipa Radoš. Na račun Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje je bio na operaciji u Bg. Radi šta hoće, vara ljude, bezobrazan je... sve najgore. U suradnji je sa jednim zagrebačkim psihijatrom (peder takođe) i to neće završiti dok ih polocija ne zatvori u zatvor.