Prenoćili u sali SO
Facebook
Prenoćili u sali SO
Prenoćili u opštinskoj sali, Foto: Facebook

- Prenoćili smo u sali SO Bela Crkva, a pored mene su tu još četvorica odsbornika. Inače, ljudi od sinoć cirkulišu, sigurno njih 50-60, osim funkcioinera i drugih odbornika dolaze i građani - kaže Petrović.

On navodi da tu ostaju dok se ne ispune njihovi zahtevi:

- Ja zvanično nisam ni smenjen sa mesta predsednika opštine. Ne može predsednik Skupštine opštine da kaže jednom delu odbornika da pređu u drugu zgradu, odnosno u Dom kulture i da tamo mimo svih prvaila održe sednicu. Tražimo da Ministarstvo za državnu upravu i lokalnu samoupravu hitno obavi vanredni nadzor u Opštini Bela Palanka i utvrdi da li su prekršeni zakon i precudure u vezi sa sazivanjem i održavanjem sednice. Tražimo i da se utvrdi ko je napao odbornike na ulazu u zgradu SO Bela Crkva i ko je angažovao privatno obezbeđenje - navodi Petrović za Alo!

Spavanje na stolicama
Spavanje na stolicama, Foto: Facebook

Naprednjaci tvrde da je sednica, koja je održana u prostorijama Doma kulture regularna, da je Petrović smenjen, a da je novi predsednik ove opštine Darko Bogosavljević iz SNS.

 

 

Komentari (3)

mica

16.01.2016 12:09

Tacno tako,po kom to zakonu odbornici ne smeju u skupstinu,biju ih i posipaju sprejom i onda se sednica odrzi u nekoj sali a ne u skupstini.To je zakon,demokratija ili idiotizam sns botova?

magarac

16.01.2016 18:48

ko je Marjan Aleksić ???

fehertemplom

20.01.2016 01:02

@magarac - marjan aleksic je belocrkvanski miskovic.pola pokro,pola kupio ispod cene.radnike otero na ulicu staces dalje nije neki intelektualac sirovina teska