Predrag Ristivojević sa ubijenim Damijanom
Facebook
Predrag Ristivojević sa ubijenim Damijanom

Facebook

Predrag Ristivojević sa ubijenim Damijanom, Foto: Facebook

 

Pre njega, policija je uhapsila još jednog “Deliju”, Ivana Mijailovića zvanog Crni (24). Njih dvojica se sumnjiče da su pola sata nakon što je Nikolić u punom kafeu “Zipa” ubio Dragojlovića, tražeći ubicu, presreli i fizički napali Natašu Jović kod zgrade u kojoj živi Sretenov otac i njen bivši suprug. Ona je tada zadobila lakše telesne povrede.

 

Brzo nakon napada na ubičinu majku, policija je identifikovala Mijailovića i uhapsila ga, posle čega mu je određen pritvor zbog nasilničkog ponašanja. Sledećeg dana, sa još trojicom navijača, uhapšen je i Ristivojević, pošto su ispred fabrike “Gorenje” pretili jednom Nikolićevom drugu koji radi u toj fitmi.

Racije po Valjevu

Po rečima izvora Alo!, valjevska policija je u poslednja tri vikenda obavila nekoliko racija u većem broju ugostiteljskih objekata i tom prilikom je uhapšeno više osoba zbog nasilničkog ponašanja.

 

- Oni su, međutim, odmah posle saslušanja pušteni na slobodu, jer sudija nije prihvatio zahtev osnovnog tužilaštva za određivanje pritvora. U međuvremenu, policija je prikupila dodatne dokaze protiv Ristivojevića da je učestvovao u napadu na Nikolićevu majku, pa je ponovo uhapšen i sa novom krivičnom prijavom biće predat tužilaštvu – kaže naš izvor iz istrage.

Sreten Nikolić osumnjičen je za teško ubistvo, izazivanje opšte opasnosti jer je tokom pucnjave u “Zipi” ranio još tri osobe, kao i za nedozvoljeno nošenje oružja. On je Dragojlovića, s kojim je pola sata pre zločina ispred kafića imao verbalni i fizički sukob, ubio sa tri hica u leđa, iz pištolja po kojeg je otišao kući.

Komentari (6)

milan

23.11.2016 13:18

To su ti verni navijaci i patriote. Obrusili se na nevinu i nezasticenu zenu. Kako ste ih to vaspitali, sramni roditelji? U normalnoj zemlji bi dobili po 5 godina zatvora, a kod nas nece ni dana, jer ih drzava neguje.

Moj milane

23.11.2016 18:26

@milan - U normalnoj zemlji bi "mamin sin" dobio za ubistvo 40 godina a u našoj banana državi će dobiti 10 i zbog dobrog vladanja će izaći za 5....

nedeljko m.

23.11.2016 14:07

Zeno kupi pistplj kod svercera i oladi ga!sta ako si ti nesrecnika ubicu rodila nisi ga odgajala niti ti naterala da postane ubica.

dragan

23.11.2016 16:03

navijaci su kao copor besnih pasa...u coporu su jaki, i obicno biju nemocne... prvo su njenog sina godinama tukli ,zlostavljali, po gradu....i nikom nista.... i onda je on presudio nasilnicima , ....a sada ti isti to isto rade sa njegovom majkom.....pa kada zavrse kao i njihov ortak koji nije bio u vinklu kao i oni posle krive drugog za to...ti navijaci su najvece zlo srbije ,bolest ,bagra...izgleda su zaboravili ko je njen muz..i cime se bavi....taj ce ih obraditi samo tako.

Jelena

23.11.2016 20:39

Da li je trab ljubiti u dupe i klanjati joj se do zemlje!? Ma hajde!

Severnetribine

24.11.2016 00:16

Samo hrabro i slozno braco Delije.