Šarliz Teron
Screenshoot Youtube
Šarliz Teron

Screenshoot Youtube

Šarliz Teron, Foto: Screenshoot Youtube

Šarliz Teron se zbog uloge ugojila više od 20 kilograma, a u intervjuu za "Entertainment Tonight" priznala je da se osećala depresivno nakon što se zbog filma prebacila na nezdravu hranu i grickalice usred noći.

- Htela sam da se osećam kao žena koju glumim, a to mi je bio jedini način na koji sam se najbolje mogla približiti liku i potpuno ući u njega. Sve mi je to bilo veliko iznenađenje, suočila sam se s teškom depresijom. Prvi put sam u životu pojela toliko nezdrave hrane i šećera. Prve tri nedelje bile su mi zabavne i osećala sam se kao dete, ali onda mi u jednom trenutku to više nije bilo zabavno. Sve se pretvorilo samo u posao - ispričala je glumica.

Šarliz Teron

Profimedia.rs

Šarliz Teron, Foto: Profimedia.rs

Prisetila se da i je namestila alarm u noćnim satima kako bi pojela malo sira i testenine jer je bilo bitno da zadrži težinu.

Ovo nije prvi put da se Šarliz goji zbog neke uloge. Glumica je kilograme nabacila i zbog uloge u filmu ''Čudovište'' za koji je nagrađena i Oskarom, ali kako je istakla, nije isto skidati  kilograme sa 27 i sa 43 godine.

Šarliz Teron

Profimedia

Šarliz Teron, Foto: Profimedia

 

 

Komentari (1)

Ана

21.04.2018 21:54

Прелепа жена!