Seks ljubav strast krevet orgazam ljubav zavođenje
Shutterstock
Seks ljubav strast krevet orgazam ljubav zavođenje

Shutterstock

U jednom trenutku mu je jastuk stavila na glavu, a onda je usledio horor, Foto: Shutterstock

Protiv Zoi Adams (19) podignuta je optužnica jer je u julu prošle godine pet puta izbola nožem Kirana Bevika (18) dok su imali seks. Adamsova, koja je opsednuta žrtvovanjem i filmovima u kojima ima brutalnih ubistava, tražila je od svog ljubavnika da joj veruje i naterala ga da stavi jastuk preko glave. Potom je usledio horor!

Kako se moglo čuti tokom suđenja, stravičnoj sceni prethodilo je opijanje ljubavnika i konzumiranje marihuane. Kako se Kiran nije osećao dobro, oko 20.30 časova otišao je da legne, a uskoro se u sobi pojavila Zoi našminkana kao klovn.

"Pitala me je da li se plašim, rekao sam joj ne i zamolio je da ode da se umije. Držala je ruke iza leđa", prisetio se Kiran stravične noći. Ona je potom otišla u kupatilo, a mladić je otišao u kuhinju da popije vodu.

Zoi je zatekao u dnevnoj sobi kako drži konopac u rukama. Tad ga je zamolila da joj dozvoli da ga veže, što je on odbio i vratio se u krevet. 

On ističe da je oko 22 časa Zoi ponovo ušla u sobu noseći lepljivu traku i da ga je opet zamolila da je pusti da ga veže, što je on opet odbio.

Potom je Zoi legla na krevet i počela da ga ljubi. U jednom trenutku je podigla jastuk i rekla da "želi da se igra".

- Rekla je: "veruj mi" i spustila je jastuk na moju glavu. Nakon toga sam osetio ubod i stravičan bol. Krenula je mahnito da zabada nož u mene - rekao je Kiren.

Zoi je potom mirno ustala sa kreveta i otišla u kuhinju. Teško ranjen, Kiren je uspeo da se pridigne i da počne da beži napolje. Dok je prolazio pored kuhinje video je Zoi kako stoji krvava sa nožem u ruci. U bolovima i pogubljen ju je upitao zašto je to uradila, a ona je samo slegla ramenima.

U gaćama i čarapama Kiren je izleteo na ulicu gde su mu prolaznici pomogli i pozvali hitnu pomoć.

Kiran je na suđenju rekao i da je ranije primetio da se Zoi ponaša čudno i da je mesecima unazad gledala filmove u kojima ima mnogo krvi i brutalnih ubistava. 

- Dok bi se drugi zgražavali i menjali kanal, ona bi kao hipnotisana gledala krvave scene. Nekoliko puta bih je uhvatio ujutru kako na mobilnom gleda bolesne snimke. Pomislio sam da je to čudno, ali nisam verovao da bi mogla meni da nanese zlo - rekao je mladić.

Suđenje bi trebalo da bude nastavljeno za nekoliko sedmica, a ukoliko bude osuđena, Zoi preti višedecenijska robija.