Rijaliti Zadruga logo
Promo
Milica i Saška se svađaju

Printscreen

Milica i Saška se svađaju, Foto: Printscreen

Danas je u toku prvog sastanka kada su zadrugari iznosili mišljenje o raspodeli ovonedeljnog budžeta, pevačica Milica Dugalić izrazila želju da želi da napusti rijaliti "Zadruga". Drugi ukućani su joj prebacili da se ona folira i ako joj se već ide kući, neka to i uradi, a ne samo da priča.

Saška Karan ju je potom prekorela što je uzela Žižine čizme koje je ona htela da da Tanji Jovićević, jer ona nije imala nikakvu toplu obuću.

- Žena se smrzava. Sram te bilo. Ti si pokvarena, ja bih joj dala da imam. Ti si jedno najobičnije go*no. Žena se smzava sram te bilo olušu jedan, raspala kokoško. Ćuti - nadglasala je Saška Milicu.

Žiža Stojanović je pokušala da smiri tenziju koja je svakog momenta rasla sve više i više, a onda ispričala kako joj je Milica tražila čizme.

- Rekla sam: Tanji sam dala, a ona je došla i probala i rekla: "Jao kako bi mi bile dobre. Kako ja da kažem ne mogu" - bila je iskrena Žiža.

 

 

Komentari (4)

nada

21.11.2017 17:01

Ukoliko sam izadjes na kapiju placas ogromnu kaznu i to nije nimalo lako ali ja ne verujem da se Milica folira vec Saska provocira svakoga ko je imalo kulturan - tako su radili i sa Sarom !!!!!!!!!!!!! Ti olosi su Mica, Saska, i Novinar. Ko bi trebao na kapiju je Saska jer je od svega pokazala samo afresivnost i nista vise - zena je sa ulice !!!!!!!!!!!!

NEPOTREBNA

21.11.2017 18:03

SAŠLA KARANA nije ni malo potrebna zadrzi Njene svađe su sve izforsirane, klinačke i samo se vereka, ato ne doprinosi gledanosti programa. Čim ona počne sa klinačkim provokacijama i smehom KO LUD NA PI.DU narod menja kanal. Sledi po stoti put isti vokabukar, ista zameranja svakom, Sve što ona radi zamera drugima. SVE VEĆ POZNATO, MILICA je za nju dama. I sramota je kako je napala tu ženu. Da ti se život smuči. I verujem da bi sad dozvolila da "padne" u borbi za ipstamak samo da izadje

Mika

21.11.2017 19:20

@NEPOTREBNA - I ja menjam kanal na pojavu Saške. Žena se ne može gledati apsolutno, još manje slušati. To je atak na mozak, uši, komletan nervni sistem. Pa neću sebe da gnjavim gledajući tu spodovu. Stisnem dugme i kažem: auuuuuufiderzen.

Zanka

21.11.2017 22:41

Ne znam sasto zovu Sasku u rijalitije ? Zena nista u njima nije pokazala osim AGRESIVNOSTI. Cupala Macu, na Farmi mazala J.G. go...ma a danas, sa njima zajedno na Slavi , zdere pecenje. Sto bi rekli ...." izem ti karakter" A kada pusi cigarete odvratno se cuje da tada uvlaci i guta slajm.