Predrag Azdeljković
Alo!/Masanori Jošida
Predrag Azdeljković

Alo!/Masanori Jošida

Predrag Azdeljković, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Azdejković, kako kaže, ne razume potrebu narodnog pevača da komentariše LGTB populacije.

- Dejan Matić je polusvet. Zbog toga ne razumem potrebu da polusvet komentariše ono što očigledno ne razume. Smešno je što uopšte komentarišem takav sklop ličnosti - priča Azdejković, koji se ovim komentarom osvrnuo na izavju koju je folk pevač dao u „VIP“ magazinu „Alo„“, kada je između ostalog rekao da je van svake pameti podržati da gej osobe stupaju u brak.

Dejan Matić

Alo!/Rajko Ristić

Dejan Matić, Foto: Alo!/Rajko Ristić

- Ne podržavam gejeve. Tako je otkad znam za sebe. Nekima je to normalno, meni nije. Cenim svačije mišljenje o toj temi, ali ja zaista ne mogu da se složim sa njima da je u redu da se sklapaju brakovi između dva muškarca. To mi je van svake pameti. Što se tiče usvajanja dece, za to pogotovo nisam i to je nešto što po meni kod nas na Balkanu nikad neće biti prihvaćeno - rekao je tada pevač.
Ipak, gej aktivista ne krije oduševljene muškim delom javnosti koji je podržao LGBT populaciju.

- Moram da priznam da sam oduševljen Emirom Kusturicom i Vladom Divcem. Nisam od njih očekivao da stanu uz LGBT. U ovoj zemlji se najoštrije osuđuju muškarci koji na bilo koji način podrže gej osobe. Odmah kreću hajka i uvrede. Uglavnom žene sa javne scene istupaju, a kako su njih dvojica veličine, zaista mi je drago da su izneli pozitivan i zdrav stav - kaže Predrag za Alo!

Marija Šerifović

Screenshot

Marija Šerifović, Foto: Screenshot

Budući da je pevačica Marija Šerifović pre nešto više od deset dana po prvi put javno stala na stranu LGBT-a, aktivista tvrdi da je bilo krajnje vreme za tako nešto.

- Mogu samo da kažem: najzad. Ona se ranije nije oglašavala, ali je sa neke strane ipak razumem. Težak je proces prihvatiti sebe, a tek prihvatiti populaciju koja i te kako nije savršena. Pogotovo je teško ako javno staješ za istu. Samo oni koji to prolaze znaju koliko jak treba biti u takvom jednom procesu, pogotovo ovde kod nas, gde oštre stavove o gej populaciji imaju oni koji nikad nisu upoznali gej osobu. Ipak, to što je Marija pevala u Berlinu, Milanu na „prajdovima“, ne znači ništa. Da se ne lažemo, pevala je za ogroman novac. Kada bude kao Nataša Bekvalac na beogradskoj paradi pevala bez honorara, tada može da joj se skine kapa. Do tada se radi isključivo o materijalnoj dobiti - zaključuje Azdejković.

Pročitajte još:

 

Komentari (2)

goca gocic

05.02.2018 19:52

Boze sacuvaj i sakloni.

mima

06.02.2018 11:42

budi sto god hoces to je tvoje pravo,u svoja cetri zida ali prestanite vise da se exponirate....gej si pa sta kao da je to nekom vise bitno...muka mi je vise od ovog javnog exponiranja ...i upravu je Matic .Gubi se sve ono sto vredi a to je porodica a svi znamo sta zdrava porodica znaci ...e sad me popljujte,nemojte objaviti komentar bas me briga ali moje misljenje ne menjam...