Darko Šarić je  i dalje iza  rešetaka
Oliver Bunić
Darko Šarić je  i dalje iza  rešetaka

Oliver Bunić

Darko Šarić, Foto: Oliver Bunić

Dejan Šekularac (37), jedan od optuženih saradnika narko-bosa Darka Šarica, predao se policiji na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla". On je stigao letom iz Podgorice nešto posle 16 časova.

Šekularac nije optužen u predmetu protiv Darka Šarića pošto je protiv njega ranije bila obustavljena istraga.

Ukoliko bude danas uhapšen, on će u roku od 48 sati biti izveden pred tužioca za organizvani kriminal koji će odlučiti da li će protiv njega nastaviti istragu, objašnjeno je Tanjugu u sudu.

Šekularac, poreklom iz Bijelog Polja za kojim je tragao Interpol zbog sumnje da je u saradnji sa Darkom Šaricem švercovao ogromne količine narkotika iz Južne Amerike, predao se i pre dve godine crnogorskoj policiji.

Za Šekularcem je poternicu raspisao Interpol Argentine.

Prošle sedmice predala su se još dva Šarićeva saradnika nakon višegodišnjeg skrivanja.

Komentari (3)

Curcic srdjan

16.11.2017 17:53

Cim se predaju dogovor je pao..ko je lud da robija samovoljno

nele

16.11.2017 22:10

kakva crna Argentina.Nikako neslati ljude u Argentinu jer ovde izmisljaju optuznice i ima da lezi 5 godina kao i ja i niko mu nece pomoci.Ovde ti pakuju nije bitno jesi ili nisi...A ambasada konzul sad vec Bivsi Marija Petrovic nece ni da cuje a kamoli da vam se nesto pomogne jer je u semi sa nekim Argenticem iz suda ,a udata je za coveka u Srbiji..Nemojte nikad slati nase ljude u Argentinu jer 90% optuznica je laz..Oni ovde u sudu imaju neki sistem bodovanja i tako sto vise ljude bace na robiju

dusko.m.

17.11.2017 02:11

@nele - nista ti ni srbija nije bolja po tom pitanju.