Marija Šerifović
Mitar Mitrović
Marija Šerifović

Mitar Mitrović

Marija Šerifović, Foto: Mitar Mitrović

Ipak, trudi se koliko god je u njenoj mogućnosti da takmičarima olakša pojavljivanje pred kamerama, jer se gotovo svi učesnici pred nastup, ali i na sceni tresu usled ogromne treme. Tako je bilo i u četvrtoj epizodi novog ciklusa. Kako bi pomogla jednom od takmičara u vezi sa njegovom tremom, Marija je otkrila jedan vrlo intiman detalj iz svog života.

Naime, muzička zvezda je sa javnosti podelila informaciju da pred svaki nastup ima problema sa stomakom.
- Pred svaki koncert imam proliv - iskreno je priznala Marija.

Kolege sa kojima žirira u ovom muzičkom takmičenju odmah su požurile da je uteše. Rekle su joj da i čuvena Madona ima identične probleme.

Inače, kompletna epizoda bila je vrlo uzbudljiva. Tajanstveni član žirija ovoga puta bila je Mira Škorić, koja je bila vrlo oštra prema kolegama. U jednom trenutku je izjavila i to da je Jelena Karleuša jedina koja u žiriju ima kredibilitet, što je iznenadilo i prisutne u studiju, ali i gledaoce kraj malih ekrana. Veliku pažnju privukao je i zajednički selfi popularne JK i kompozitora Dragana Stojkovića Bosanca, koji u prethodnoj sezoni nisu bili prijateljski nastrojeni jedno prema drugome.

Komentari (7)

Zoran - Tico - Tico

17.10.2016 08:48

Koje dno. Ziri. Prolivi.Na sve strane tv audicije. Ovamo ocenjivači, ''profesori'', a onamo đaci. Svi se tresu, u transu su, zapanjuju se, ježe se, beče se, znoje i mokre. Naime, ovde su fiziološki aspekti doživljaja, važniji od onog, drugog: misaonog i kreativnog. Pljušte cenjena mišljenja i skromni uzdasi zahvalnosti. Vlasnici cirkusa likuju vodeći nas na štapu, uz rešeto, kao mečke. Zaživeo je najcrnji medijski pakao na zemlji. U našoj, dragoj, Srbiji!

Kvazimodo Sorabius

17.10.2016 08:52

Pa celo takmičenje je proliv! Ali proliva na sve strane, od konferencija za novinare, preko raznih žirija do rijalitija i autorskih emisija. Srbija je cela šund!

jogi

17.10.2016 08:59

Sta reci na ovo.Muskarcu ne prilici da daje ovakve izjave, a kamoli zeni.

Tamara

17.10.2016 09:24

Ma ti nisi ljudsko bice - tako da nijedna tvoja izjava ne moze da sokira . Da li se mi ljudi trebamo cuditi sto macka mjauce ili kuce laje ? To je isto - od pojave kao ''tebe divokozu radojku sorajku ...'' nas ljude nista ne cudi . Cudio bi nas SKUVAN RUCAK , SETNJA S DETETOM , VEZANA KOSA OBICNOM GUMICOM ZA TEGLE itd ... tako zive zene odnosno ljudska bica ... a ovo IMAM PROLIV , PRDIM DOK JEDEM , PREKO EKRANA NE MOZETE NI DA ZAMISLITE KOLIKO MI ZNOJ SMRDI UZIVO ... tako zivi zivotinja .

Qq

17.10.2016 12:47

@Tamara - Sta li si tek ti kad se tako oglasavas?

sve

17.10.2016 09:50

PEVACICA EXTRA KLASE, EXTRA.

vera immobile

17.10.2016 10:21

Vidi se